U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

0:02 / 1:00

Jij doet het 
als technicus bij Stedin

Nederlands meest complexe economische regio draaiend houden. Storingen oplossen én voor zijn. Netwerken onderhouden en aanleggen. Dorpen en steden aan een slimme meter helpen. Iedereen die het maar wil aansluiten op steeds schonere energie. Dat is de klus die we samen gaan klaren.

Die onmisbaarheid
Dat voel je

Ziekenhuizen, kantoren, woningen, grote fabrieken, de haven, steeds meer elektrische auto’s. Ze kunnen niet zonder de energie die jij brengt. Jij verhelpt storingen. Raakt niet in de war van kabels. En draagt met je technische skills bij aan de energietransitie. Een Nederland van windmolens, zonnepanelen en zelfopgewekte energie. Nu, straks en ver in de toekomst ben jij als technicus de onmisbare schakel.

Jou laten groeien
Zo doen we dat

Door de energietransitie is er volop werk. Je kiest niet voor een baan, maar voor een carrière. Met volop groeikansen voor monteurs naar betere posities. Wij zorgen voor omscholing en bijscholing en hebben zelfs een eigen bedrijfsschool. Want hoe beter jij bent, hoe beter we de overgang naar duurzame energie realiseren.

Werken
Dat doe je samen

Je werkt zelfstandig, maar zeker niet alleen. Samen met je team werk je in wijken en begin je de week met een weekstart. Met tablet of telefoon sta je altijd in contact met je collega’s en teamleider. Zo help je elkaar als het nodig is. En een afspraak voor een lunch of koffie is natuurlijk zo gemaakt.

Als monteur aan de slag in Zeeland? Kijk dan ook eens bij DNWG!

Je nieuwe collega's
over het werk en de vele mogelijkheden

0:02 / 1:00
0:02 / 1:00
0:02 / 1:00
0:02 / 1:00

DE GROTE UITDAGINGEN
JIJ GAAT erMEE AAN DE SLAG

Elektrificatie

Bij Stedin zijn we nu al bezig met 2030. Dan rijdt vrijwel zeker iedereen in elektrische auto’s. Een snelweg vol ontwikkelingen met grote invloed op onze netten. Genoeg te doen dus.

Gasnet van de toekomst

Door het klimaatakkoord staat één ding vast: het gasnet zoals we dat nu kennen, gaat veranderen. Er komt steeds meer groen gas in het net. En we onderzoeken nu ook de mogelijkheden van waterstof. Genoeg te doen dus.

Een nieuw energiesysteem

Elke dag zie je het live om je heen: de overgang naar duurzame energie. Windparken, grootschalige zon-op-dak-projecten, zonneweides: er verschijnen er steeds meer. En deze moeten we allemaal aansluiten op ons elektriciteitsnet.