Onze locaties
Neem een kijkje

We hebben een groot verzorgingsgebied en hebben daarom verschillende kantoren en opkomstlocaties, dicht bij onze klanten. Waar je ook werkt bij Stedin, wat je ook doet; je komt (na corona) regelmatig op een van onze locaties. We laten je graag zien hoe deze eruit zien. Zeker in deze tijden. Neem een kijkje!

Het hoofdkantoor
Middenin Rotterdam

Direct tegenover Station Blaak en de Markthal vind je ons hoofdkantoor; bijna niet te missen. Hier werken behoorlijk veel van onze collega’s. Je vindt hier bijvoorbeeld de stafafdelingen, zoals Finance en HRM, de Raad van Bestuur en ons Network Operations Center (NOC). Daarnaast zitten collega’s van Klant en van Markt, dus ook ons Klantcontactcentrum (KCC), en een deel van onze IT-teams voornamelijk hier.

Kantoor Delft
Werken in prinsenstad

Aan de Energieweg in Delft, pal naast de Kruithuisweg, vind je ons verduurzaamde kantoor Delft met ruim 1100 zonnepanelen op het dak en een flink magazijn. Hier werken veel collega’s uit de operatie. Denk aan onze monteurs en uitvoerders die de netten onderhouden en nieuwe netten aanleggen. Ook kom je hier IT’ers, engineers en onze collega’s van Business Support Services tegen.

Kantoor Utrecht
Centraal in het land

Ook ons kantoor in Utrecht is flink verbouwd. Na de heropening in 2018 hebben we meer ruimte en is het pand veel duurzamer geworden. Het Utrechtse energienet wordt vanuit hier onderhouden en vernieuwd; je komt in dit pand dus veel collega’s uit de operatie en met technische kennis tegen. Ook is hier een deel van onze Bedrijfsschool gevestigd.

Kantoor Heinenoord
In de Hoeksche Waard

Ons kleinste kantoor vind je in Heinenoord, vlakbij de Heinenoordtunnel. Vanuit deze locatie zorgen we ervoor dat onze klanten op de Zuid-Hollandse eilanden van energie verzekerd zijn en blijven. Ook hier vind je voornamelijk collega’s die in de operatie werken. De video over onze locatie in Heinenoord volgt nog.

Kantoor Goes
In het mooie Zeeland

Ons pas gerenoveerde kantoor in het Zeeuwse vind je vlakbij het station in Goes. Vanuit deze locatie zorgen we ervoor dat onze klanten in Zeeland van energie verzekerd zijn en blijven. Ook hier vind je voornamelijk collega’s die in de operatie werken.

Opkomstlocaties
Je dag goed starten

We hebben ook een aantal opkomstlocaties. Dit zijn kleine locaties in de regio waar onze collega’s die de hele dag op pad zijn voor werkzaamheden, ’s ochtends verzamelen of werkoverleg hebben. Dé plek voor een kop koffie en om even bij te praten voor de werkdag begint

Bedrijfsschool
Opleiden en trainen

Aan de Keileweg in Rotterdam vind je onze Bedrijfsschool. Hier volgen we verschillende trainingen, cursussen en (technische) opleidingen.