Onze cultuur


Team Stedin

Bij Stedin word je onderdeel van een team: Team Stedin. Jij bepaalt ons succes, samen met jouw circa 2.700 teamleden. Dat doen we in een informele sfeer en met een no-nonsense mentaliteit. 

Onze cultuurwaarden

Om als één team te werken hebben we cultuurwaarden waarop we onze dagelijkse beslissingen, acties en gedrag baseren: Klant eerst, Samen en Vertrouwen & Verantwoordelijkheid. 

Klant eerst

Onze klanten staan op de eerste plaats. Door onze snelle en excellente service voelen zij zich keer op keer goed geholpen. We willen onze klanten écht begrijpen en weten wat hun veranderende behoeften zijn. Zo kunnen we het ontwikkelen van vernieuwende producten en diensten versterken en versnellen. Op die manier betrekken we onze klanten ook  bij de overgang naar een duurzame energievoorziening waarin zij steeds vaker producent in plaats van consument zijn. 

Samen

Onze kerncompetentie is dat wij kunnen verbinden. We betrekken iedereen bij onze missie. Zowel in- als extern. We slaan de handen ineen met ondernemers en experts en bouwen sterke relaties en partnerships. Zo vergroten we onze kennis en impact en focussen we op waar we goed in zijn.

Vertrouwen geven en verantwoordelijkheid nemen

Bij Stedin vertrouwen we op elkaars vakmanschap en dat collega’s de goede dingen op een goede manier doen. We maken duidelijke afspraken over het verwachte resultaat en gedrag. Daar hoort bij dat we elkaar hier ook verantwoordelijk voor houden. Het continu opzoeken van de dialoog houdt ons scherp.

Deel deze pagina