Team IT


Bij de afdeling ICT zorgen we ervoor dat Stedin nu en in de toekomst, beschikt over goed werkende technische (ICT-)systemen. En efficiënt ingerichte werkprocessen. Ongeveer 25 DevOps-scrum teams werken hieraan. Wat werken bij ICT zo leuk maakt is de scrum-manier van werken, de werkomgeving, de verantwoordelijkheid die je krijgt en de samenwerking tussen alle teams en je collega’s. Er is weinig hiërarchie, je hebt veel vrijheid en ideeën en initiatieven worden gewaardeerd.

Ontwikkel jezelf

Naast goede arbeidsvoorwaarden vinden we jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Dit stimuleren we dan ook. Buiten het delen van kennis door de agile-manier van werken, hebben we ook community's waarin we kennis met elkaar delen. Je krijgt bovendien een opleidingsbudget dat je kunt besteden aan (interne en externe) opleidingen, cursussen en certificeringen.  


Big room planning

Om transparantie en samenwerking te bevorderen, hebben we bij Stedin de 'Big Room Planning'. Dit is een op SAFe gebaseerde tweedaagse meeting, waarin alle relevante deelnemers uit de ICT en de business van Stedin bij elkaar komen. Dit zijn zo’n 28 agile teams en 200+ deelnemers! In deze twee volle en gezellige dagen bepalen de ICT teams en de business met elkaar wat er komend kwartaal ontwikkeld wordt. Zo maken we met alle collega's binnen Stedin werk van een leefwereld vol nieuwe energie!

Deel deze pagina