U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

jij bedenkt het 
INNOVATIEVE OPLOSSINGEN

Elke dag energie brengen naar ruim 2 miljoen klanten. Voorop lopen bij de energietransitie. Terwijl we volop digitaliseren. Dat vraagt om een organisatie die soepel meebeweegt. Die Agile denkt en werkt. Én om innovatieve IT- en Data-oplossingen. Wat de vraag of uitdaging ook is, wij komen met het toekomstbestendige antwoord.

ENERGIETRANSITIE mogelijk maken
DAT doe JE ELKE DAG

Het is onze taak om te zorgen voor een betrouwbare energievoorziening. Nu en in de toekomst. IT speelt daarbij een sleutelrol, omdat Stedin digitaliseert. Onze producten en diensten helpen de energietransitie waar te maken. Hoe we dat doen? Door te werken met en te leren van de nieuwste technieken en slimme collega’s. Samen werken we vandaag aan de oplossingen van morgen.

ELKE DAG BETER WORDEN
DAar draait het om

Oplossingen bedenken waar we gisteren niet aan dachten. Daar krijg je bij Stedin alle ruimte en vrijheid voor. Want jouw ontwikkeling staat centraal. Learning Fridays organiseren, congressen bezoeken met collega’s, projecten en ideeën pitchen, trainingen en opleidingen volgen. En heb je een idee? Top. Want initiatief belonen we. Zo geven wij jouw talent écht alle kans. En haal jij het beste uit jezelf.

Vooroplopen
kan alleen samen


Kansen met beide handen aanpakken. De handen uit de mouwen steken. In een diverse omgeving samen tot de beste oplossingen komen tijdens de Big Room Planning, dé kwartaalsessies. Niet alleen met je eigen team, maar met alle collega’s. Dat is de sfeer bij IT. Nieuwe technieken proberen we samen uit, successen vieren we. Want waar we hard werken, lachen we ook hard. 

DE JUISTE BESLUITEN NEMEN
KAN DOOR DATA

We krijgen bij Stedin waardevolle data binnen. Veel waardevolle data. Dat is maar goed ook, want we moeten veel en snel keuzes maken voor de energietransitie. Keuzes die we op basis van data goed kunnen maken en onderbouwen. En dat is prettig, want zo lossen we problemen op voor ze ontstaan. Krijgen we antwoorden op vragen die we nog niet kenden. Én houden we ons net gezond én toekomstbestendig.

ALTIJD NET WAT SLIMMER
ZO WERKEN WIJ

De wereld staat niet stil. Jouw ontwikkeling ook niet. En daar heb je alle ruimte voor. Je leert van en met collega’s. Kijkt bij andere teams mee. Volgt cursussen. Doet mee aan kennissessies. Of organiseert deze zelf. Want denk jij dat het beter kan? Dan horen wij dat graag, dagen we je uit. En weet je niet hoe? Dan staat er altijd iemand voor je klaar. Wat je ook ontdekt, oppakt en oplost, je blijft leren en doet het elke keer slimmer.

SAMENWERKING
DOOR DIVERSITEIT


Met jouw slimme collega’s pak ga je alle uitdagingen aan. Onze data-engineers, -scientists en -specialisten hebben allerlei achtergronden. En dat werkt. Er is altijd iemand met een andere zienswijze. Met een onverwacht idee. Wat ons bindt? De drive om samen te puzzelen en de beste oplossing te bedenken voor het team én Stedin, met behulp van ons Data & AI-platform. En reken maar dat we onze successen goed vieren.

JE NIEUWE COLLEGA’S
OVER HET WERK EN DE VELE MOGELIJKHEDEN

0:02 / 1:00
0:02 / 1:00
0:02 / 1:00

DE GROTE UITDAGINGEN
JIJ GAAT erMEE AAN DE SLAG

digitalisering

De energietransitie zorgt voor grote en complexe vraagstukken. Daar moeten we als organisatie snel en efficiënt op in kunnen spelen. Digitalisering is het codewoord.

datatransitie

We willen voorop blijven lopen in de energietransitie. Data is daarbij onmisbaar. Het speelt een steeds grotere rol bij het maken van belangrijke business-beslissingen.