jij bedenkt het 
INNOVATIEVE it- EN DATA-OPLOSSINGEN

Elke dag energie brengen naar zo’n twee miljoen klanten én voorop lopen bij de energietransitie. Dat vraagt om een organisatie die soepel meebeweegt én om innovatieve business-oplossingen van IT en Data. Wat de vraag ook is, wij komen met het toekomstbestendige antwoord.


ONMISBAAR BIJ DE ENERGIETRANSITIE
DAT BEN JE ELKE DAG

IT & Data speelt een cruciale rol in de energietransitie. We zijn verbinders doordat we in contact staan met alle lagen van de organisatie. Onze producten en diensten helpen anderen de energietransitie waar te maken. In onze Big Room bedenk je vandaag de oplossingen waar we morgen mee werken. Geholpen door state of the art systemen, processen en technieken.

ELKE DAG BETER WORDEN
DAT IS NUMMER EEN

Oplossingen bedenken waar we gisteren niet aan dachten. Daar krijg je bij Stedin alle ruimte en vrijheid voor. Kennissessies organiseren met collega’s, projecten pitchen, trainingen en opleidingen volgen. Hoe meer initiatief je toont, hoe meer je jezelf ontwikkelt, hoe beter. Stedin geeft je alle kans het beste uit jezelf te halen.

SAMEN HET SPEL SPELEN
MET JOU ERBIJ

Kansen met beide handen aanpakken en de handen uit de mouwen steken. Dat is de sfeer bij IT & Data. In een omgeving vol diversiteit houden we elkaar continu scherp en zoeken we samen naar de allerbeste oplossingen. Zijn we nerds? Wie weet. Maar er wordt hard gewerkt, veel gelachen en er is altijd tijd voor een potje tafelvoetbal.

JE NIEUWE COLLEGA’S
OVER HET WERK EN DE VELE MOGELIJKHEDEN

0:02 / 1:00
0:02 / 1:00
0:02 / 1:00

DE GROTE UITDAGINGEN
JIJ GAAT erMEE AAN DE SLAG

digitalisering

De energietransitie zorgt voor grote en complexe vraagstukken. Daar moeten we als organisatie snel en efficiënt op in kunnen spelen. Digitalisering is het codewoord.

datatransitie

We willen voorop blijven lopen in de energietransitie. Data is daarbij onmisbaar. Het speelt een steeds grotere rol bij het maken van belangrijke business-beslissingen.