U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Impact maken
als IT'er

De energietransitie, een van de grootste uitdagingen ooit. Maar bij Stedin gaan we ervoor. Het realiseren van een duurzame leefwereld vraagt om innovatieve oplossingen. En daar speel jij als IT’er een grote rol in. 

Jij werkt graag mee aan de meest uitdagende projecten. En daarbij maak je het liefst ook directe maatschappelijke impact. Dat maakt van Stedin (naast werksfeer, onze arbeidsvoorwaarden en jouw doorgroeimogelijkheden) een Worldclass Workplace. Puzzels oplossen, zeeën van data en ondertussen meebouwen aan de oplossing van morgen.

een greep uit onze innovatieve projecten
waar we trots op zijn

Het AI & Business innovatieteam, waar dagelijks innovaties worden bedacht, ontwikkelde de Hololens. Een tool waarmee monteurs zonder graven onder de grond kunnen kijken om te zien hoe kabels en leidingen lopen.

Het Operational Technology & Telecom team ontwikkelt een tool, waarmee het verbruik op de energienetten wordt berekend en voorspelt en gebruikt ons Smart Data Solution team data om energienetten slimmer in te richten.

Het team Services & Markt verleent dagelijks IT-services aan de andere teams binnen Stedin. Dit team heeft ons ERP SAP platform in 4 maanden tijd gemigreerd naar de nieuwste versie SAP S/4Hana.

Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn en die direct bijdragen aan de energietransitie en een verschil maken voor onze meer dan 2 miljoen eindgebruikers. Er zijn kleinere uitdagingen, pak jij hem aan? Neem een kijkje in onze vacatures: met welk IT project maak jij impact? 

Je nieuwe collega's
over het werk en de vele mogelijkheden

0:02 / 1:00
0:02 / 1:00

ONZE IT WERKWIJZE
daar krijg jij energie van

Om transparantie en samenwerking te bevorderen, werken we bij Stedin met een ‘Big Room Planning’. Dit is een op (Agile) SAFe gebaseerde tweedaagse meeting die elk kwartaal plaatsvindt. Collega’s uit de ICT en de business komen bij elkaar om in deze twee volle en gezellige dagen met elkaar te bepalen wat er komend kwartaal ontwikkeld wordt.

DE JUISTE BESLUITEN NEMEN
KAN DOOR DATA

Werken aan de energietransitie betekent niet alleen het leggen van kabels, het gaat ook om innovatie, data en digitalisering. We krijgen bij Stedin veel waardevolle data binnen. Dat is maar goed ook, want we moeten veel en snel keuzes maken voor de energietransitie. Keuzes die we op basis van data goed kunnen maken en onderbouwen. En dat is prettig, want zo lossen we problemen op voor ze ontstaan. Krijgen we antwoorden op vragen die we nog niet kenden. Én houden we ons net gezond én toekomstbestendig.

ALTIJD NET WAT SLIMMER
ZO WERKEN WIJ

De wereld staat niet stil. Jouw ontwikkeling ook niet. En daar heb je alle ruimte voor. Je leert van en met collega’s. Kijkt bij andere teams mee. Volgt cursussen. Doet mee aan kennissessies. Of organiseert deze zelf. Want denk jij dat het beter kan? Dan horen wij dat graag, dagen we je uit. En weet je niet hoe? Dan staat er altijd iemand voor je klaar. Wat je ook ontdekt, oppakt en oplost, je blijft leren en doet het elke keer slimmer.

SAMENWERKING
DOOR DIVERSITEIT


Met jouw slimme collega’s pak ga je alle uitdagingen aan. Geen vraag is te gek, we helpen elkaar graag en je voelt je meteen thuis. Onze data-engineers, -scientists en -specialisten hebben allerlei achtergronden. En dat werkt. Er is altijd iemand met een andere zienswijze. Met een onverwacht idee. Wat ons bindt? De drive om samen te puzzelen en de beste oplossing te bedenken voor het team én Stedin, met behulp van ons Data & AI-platform. En reken maar dat we onze successen goed vieren.