Jij bedenkt het 
De beste aanpak voor nu en in de toekomst

De energietransitie levert elke dag nieuwe uitdagingen op. Gebaande paden en bewezen spreadsheet modellen bestaan niet. Dat zorgt elke dag voor een start-up dynamiek. We onderzoeken, analyseren en bedenken de beste aanpak. Voor nu en in de toekomst.Denken aan vandaag en morgen
Dat is je werk

Als oren en ogen van Stedin heb je veel contact met externe partijen en professionele netwerken. Je weet wat er in de buitenwereld speelt én wat nodig is om de ambities van Stedin waar te maken. Vanuit Staf & Support adviseer en ondersteun je de organisatie. Op wat je nu én straks voor elkaar krijgt, kun je later trots zijn.

Nog beter worden dan je al bent
We helpen je

Alle ontwikkelingen gaan in zo’n hard tempo dat kennis alleen niet genoeg is. Je krijgt dan ook alle ruimte jezelf persoonlijk te ontwikkelen. Jij weet als geen ander wat nodig is om met de verandering mee te gaan. En als jij dat aangeeft helpen we jou daarbij. Want vooroplopen in de energietransitie, begint bij ook zelf vooroplopen.

De 'samen fiksen we het' mentaliteit
die merk je elke dag

Succesvol veranderen kan alleen als we pragmatisch en doelgericht te werk gaan. Het vraagt om initiatiefrijke persoonlijkheden en kansenpakkers die zich thuis voelen in een omgeving van vernieuwing.

Onze vacatures
binnen staf & support

business consultant Sectorstrategie

Als business consultant behartig jij onze belangen met betrekking tot marktfacilitering, zowel binnen als buiten Stedin, door onder andere het uitwerken en presenteren van adviezen. Om dit goed te kunnen doen hanteer je een verbindende aanpak en ben je zeer goed in stakeholdermanagement. Je onderhoudt een breed netwerk van verschillende netbeheerders en andere stakeholders in de energiemarkt. Doordat jij jouw visie overtuigend kan presenteren, draag jij bij aan innovatie van de marktfacilitering en een stevige positie van Stedin op landelijk niveau.

40 uur
Rotterdam

Portfolio Management Officer

Als PMO ga jij Stedin verbeteren en veranderen. Je gaat een senior change professional ontzorgen op zo’n wijze zodat resultaten binnen budget en met goed resultaat worden behaald.

40 uur
Rotterdam

Change Professional

Change office vergroot het verander-DNA van Stedin dmv trainingen, kennis delen en projecten. En stevige executiekracht en en resultaatgerichtheid.

40 uur
Rotterdam

Corporate Recruiter IT / Staf

Corporate recruiters bij Stedin helpen de organisatie te groeien. Met jouw pro-actieve resultaatgerichte instelling, ga jij deze uitdaging aan.

40 uur
Rotterdam

Magazijnmedewerker

Jij zorgt als magazijnmedewerker dat alle kabels, leidingen, stations en nog veel meer van leveranciers naar de werklocaties komen.

40 uur
Delft

Magazijnmedewerker (metermagazijn)

De juiste verwerking van de materiaalstromen van onze meters, dat is jouw verantwoordelijkheid en uitdaging als magazijnmedewerker.

40 uur
Delft

Voorraadbeheerder

Als voorraadbeheerder zorg jij ervoor dat er voldoende materiaal beschikbaar is voor Stedin

40 uur
Rotterdam

Inkoper Aannemerij

Trek de toekomst naar je toe! Als inkoper bij Stedin bouw je mee aan een duurzaam en flexibel energienetwerk voor tevreden klanten.

40 uur
Rotterdam

Omgevingsjurist

Je bent het aanspreekpunt voor de ingewikkeldere juridische vraagstukken op het vakgebied, bezwaar- en beroepsprocedures en handhavingsvraagstukken.

40 uur
Rotterdam

Juridisch medewerker Markt

Heb een voorbeeld vacature mogen ontvangen. Voor de uitwerking naar Operatie Markt kan details worden opgevraagd via Mireille Beugen Siedsma

Rotterdam

Logistiek Databeheerder

Als logistiek databeheerder houd jij data up-to-date in diverse logistieke systemen.

Rotterdam

Werkbegeleider Gas

Werkbegeleider Gas

Rotterdam

Projectontwikkelaar Warmte

Netverder zoekt een Projectontwikkelaar om onze warmtenetprojecten van initiatie naar een investeringsbeslissing te brengen.

Rotterdam

Werkbegeleider Elektra

Genoeg te doen bij Stedin

Rotterdam

Medior Medewerker Operatie Markt

Als medior medewerker operatie markt ben je verantwoordelijk voor aansluittransportovereenkomsten, monitoren van verbruiken en contractbeheer.

Rotterdam

Senior business consultant Sectorstrategie

Als business consultant speel je een belangrijke rol in het waarmaken van de ambities van Stedin.

Rotterdam

Warehouse Coördinator

Als Warehouse Coördinator speel jij een sleutelrol in onze groeiende Supply Chain. Klaar om het logistieke proces te optimaliseren?

40 uur
Rotterdam

Bedrijfsjurist

Als bedrijfsjurist draag met je jouw kennis en kunde bij aan het realiseren van de strategie van Stedin Groep. Daarbij ken je Energierecht op je duimpje.

32 uur
Rotterdam

Strategisch Omgevingsmanager - Ruimte en Recht

40 uur
Rotterdam

Lean Agile Transformation Coach

40 uur
Rotterdam

Service Excellence Specialist

40 uur
Delft

Bedrijfsinstructeur 1

40 uur
Rotterdam

Bedrijfsinstructeur Gas

40 uur
Rotterdam

Bedrijfsinstructeur Elektra

40 uur
Utrecht / Rotterdam

Business Partner Veiligheid Gezondheid en Milieu (VGM)

40 uur
Rotterdam