U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

jij BEDENKT HET 
DE BESTE AANPAK VOOR NU EN IN DE TOEKOMST

De energietransitie levert elke dag nieuwe uitdagingen op. Gebaande paden en bewezen spreadsheet modellen bestaan niet. Dat zorgt elke dag voor een start-up dynamiek. We onderzoeken, analyseren en bedenken de beste aanpak. Voor nu en in de toekomst.DENKEN AAN VANDAAG EN MORGEN
DAT IS JE WERK

Als oren en ogen van Stedin heb je veel contact met externe partijen en professionele netwerken. Je weet wat er in de buitenwereld speelt én wat nodig is om de ambities van Stedin waar te maken. Vanuit Staf & Support adviseer en ondersteun je de organisatie. Op wat je nu én straks voor elkaar krijgt, kun je later trots zijn.

NOG BETER WORDEN DAN JE AL BENT
WE HELPEN JE

Alle ontwikkelingen gaan in zo’n hard tempo dat kennis alleen niet genoeg is. Je krijgt dan ook alle ruimte jezelf persoonlijk te ontwikkelen. Jij weet als geen ander wat nodig is om met de verandering mee te gaan. En als jij dat aangeeft helpen we jou daarbij. Want vooroplopen in de energietransitie, begint bij ook zelf vooroplopen.

DE 'SAMEN FIKSEN WE HET' MENTALITEIT
DIE MERK JE ELKE DAG

Succesvol veranderen kan alleen als we pragmatisch en doelgericht te werk gaan. Het vraagt om initiatiefrijke persoonlijkheden en kansenpakkers die zich thuis voelen in een omgeving van vernieuwing.