INHUUR
SAMEN MET ONS WERK MAKEN VAN EEN LEEFWERELD VOL NIEUWE ENERGIE?

De veranderingen in het energielandschap zijn groot en gaan snel. Onze uitdaging is de ultieme balans tussen optimalisatie van het bestaande en transformatie naar het nieuwe. We willen onze veranderkracht vergroten en wendbaar zijn om aan de veranderende klantwensen te voldoen. Wil jij hier een bijdrage aan leveren? En ben je ZZP-er of biedt jouw organisatie tijdelijk personeel aan? Meld je dan nu bij ons aan!

Meld je aan

HOE WERKT HET?

Via de Stedin Inhuurdesk zetten we tijdelijke opdrachten in de categorie├źn IT, Techniek en Staf (Finance, Communicatie, HRM, Bestuurlijke zaken, Strategie, Inkoop, Facilities) open in de markt. Of je nu een zelfstandige professional bent of als organisatie tijdelijk personeel aanbiedt: via deze site kan iedereen die aan de inschrijvingsvoorwaarden voldoet, zich eenvoudig inschrijven en reageren op aanvragen. De Inhuurdesk is ingericht als een Dynamisch Aankoop Systeem (DAS). Hiermee voldoet de inhuur van Stedin aan de Europese Aanbestedingscriteria en krijgen alle marktpartijen gelijke kansen om goede kandidaten bij Stedin in te zetten. Stuur bij je aanmelding voor het DAS mee:

  • Een uittreksel van de Kamer van Koophandel (KvK). Maakt jouw onderneming deel uit van een holding? Stuur dan ook het KvK-uittreksel van de bovenliggende entiteiten mee. 
  • Je verzekeringspolis.  
  • Het ingevulde Uniform Europees Aanbestedingsdocument.

Werkwijze en inhuurvoorwaarden

Gunningen

Deel deze pagina