Jij helpt ons
als tijdelijke kracht

De veranderingen in de energiewereld zijn groot en gaan snel. Onze uitdaging? De ultieme balans vinden tussen optimalisatie van het bestaande en transformatie naar het nieuwe. Hier hebben we veranderkracht en wendbaarheid voor nodig. Daarom zoeken we regelmatig ZZP-ers of tijdelijk personeel.

Personeel inhuren
Zo werken we

Via de Stedin Inhuurdesk zetten we tijdelijke opdrachten open in de markt. Onze inhuurdesk is ingericht als een Dynamisch Aankoop Systeem (DAS). Hiermee voldoen we aan de Europese Aanbestedingscriteria. Interesse in een klus? Dan dien je eerst een account aan te maken. Dat kan als zelfstandige professional of als organisatie die tijdelijk personeel aanbiedt. Hierna kun je pas toegang aanvragen tot het DAS. Doe je dit, dan ga je automatisch akkoord met onze inhuurvoorwaarden. Hier kan niet vanaf geweken worden, omdat wij alle partijen onder dezelfde condities willen laten aanbieden. 

Inloggen in DAS

Selectiecriteria
Zo doe je mee

Na inschrijving ontvang je opdrachten binnen de door jou geselecteerde categorieën. In een opdracht staan onze selectiecriteria. Wil je reageren, meld je aan en geef aan of jij aan deze selectiecriteria voldoet. Aan elk selectiecriterium kennen we punten toe, zodat er een totaalscore aan punten ontstaat. De aanbiedingen met de meeste punten komen bovenaan onze kandidatenlijst. Bij een gelijke score rangschikken wij op basis van prijs (EMVI). Vervolgens beoordelen we de cv’s en controleren wij de selectiecriteria op juistheid*. Ben jij een van onze kandidaten, dan word je uitgenodigd voor een interview. Is er een match, dan sluit de contractbeheerder (zie hiernaast) een overeenkomst met je af. 

* Aanbiedingen die niet volledig zijn of waarbij de selectiecriteria niet naar waarheid zijn beantwoord, worden direct afgewezen. Blijkt dit vaker te gebeuren, dan wordt de toelating tot het DAS direct stopgezet.

Gunningen

Onze voorwaarden
Dit zijn ze

Onze contractbeheerders verzorgen de administratieve afhandeling en overeenkomsten. We hebben hiervoor Between en de Staffing Groep gecontracteerd.

Documentatie Between

Documentatie Circle8

Onze vacatures
voor tijdelijk personeel