De energiewereld is volop in ontwikkeling
en jij groeit mee

Ontwikkelingen gaan in sneltreinvaart en wij moeten mee. We denken niet aan hoe we het gisteren deden, maar hoe we het morgen gaan doen. Dat betekent dat we volop inzetten op jouw professionele en persoonlijke groei. Een belangrijke rol daarbij speelt je leidinggevende. Samen bespreek je het werk, wat goed gaat en beter kan, waar bijsturing nodig is en waar je groeikansen liggen. Hierbij staan de volgende vijf vragen centraal:

 • Doe ik de goede dingen? (WAT)
  Onze wens is dat je een bijdrage gaat leveren aan onze missie en strategie. Dat begint met prioriteiten stellen, doelstellingen formuleren en afspraken maken over gewenste resultaten. Zo houd je focus en haal je het meeste uit jezelf.
 • Doe ik de dingen goed? (HOE)
  We kijken hoe je de doelstellingen kan realiseren. Op een manier die in lijn liggen van de cultuurwaarden van Stedin (bevlogen, verbinden, vooruit). Uiteraard houden we rekening met de functie die je hebt.
 • Wat is je kracht? 
  We zijn benieuwd waar je kracht ligt. Hoe je daar sterker in kan worden. Zodat je je krachtig en effectief blijft functioneren. Met positieve feedback proberen we je nóg meer in je kracht te zetten. 
 • Hoe kan ik mijzelf blijven ontwikkelen?
  Het is de bedoeling dat je geformuleerde doelstellingen realiseert. Wat heb je nodig om, op de korte en lange termijn, daarin te slagen? En hoe kunnen wij of anderen je daarbij helpen? Dat bepalen we samen.
 • Zit ik nog op de juiste plek?  
  Hoe enthousiast je ook aan een nieuwe baan begint, de kans bestaat dat je na een tijdje niet meer op je plek zit. Samen met je leidinggevende bespreek je dan de mogelijkheden. Bijvoorbeeld een andere functie of omscholing. Zodat je jezelf in de juiste richting kan ontwikkelen.