U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Aan de slag als...
BI consultant

Rotterdam, 16 februari 2023

Amadou Barry, Datawarehouse Platform Engineer (ofwel BI consultant), bouwt en implementeert workflows. Zodat bijvoorbeeld collega’s data kunnen gebruiken voor hun werk en monteurs meer informatie hebben over hun werkopdrachten. 

Waarom hij koos voor Stedin? Amadou is geïnteresseerd in de energietransitie: “Er is genoeg te doen en te ontwikkelen.” Werken op kantoor op de Blaak vindt hij ook geen straf. Met een uitzicht op de Willemsbrug geniet hij van “Work with a view”. En in de pauze loopt hij gezellig met een collega de stad in of naar de Markthal voor een smakelijke lunch. 

Ook werksfeer is Amadou over te spreken. “Ik werk in een team met 6 BI engineers, een product owner en een scrum master. Twee dagen in de week ontmoeten we elkaar op kantoor: op Blaak of in Utrecht. En elke maand gaan we samen iets eten en iets leuks doen samen.”, vertel Amadou. 

Hoe zijn werk als BI consultant er verder uit ziet en met welke tools hij werkt? Dat vertelt hij in de video. 

Ook aan de slag als BI consultant?  

Solliciteer hier