Aan de slag als...
Product Owner

Rotterdam, 21 maart 2023

Bij Stedin werk je aan een unieke uitdaging: de energietransitie. Hierbij is IT belangrijker dan ooit. Het beheren, behouden en het slimmer maken van onze netten brengt genoeg digitale uitdagingen met zich mee. Samen met jouw team en met de nieuwste technologieën, werk jij aan de oplossing van morgen. Bij Stedin stropen we onze mouwen op voor een duurzame toekomst en daar kan jij aan bijdragen als Product Owner. Hoe? Dat vertellen onze Product Owners Hilde, Anno en Tanja graag!

“Werken bij een maatschappelijk relevante organisatie en volop mogelijkheden om door te kunnen groeien” Dit motiveerde Hilde bijna 9 jaar geleden om bij Stedin te komen werken. Nu werkt ze, samen met haar team, aan het digitaal ondersteunen van de monteur. Zodat onze monteurs efficiënter kunnen werken.

Waar Anno energie van krijgt? Hij vertelt: “Een team zat met zijn handen in het haar. Ze moesten kijken op welke plekken klanten teveel energie afnamen in plekken waar het energienet al erg krap is.  In korte tijd heb ik met mijn team een applicatie kunnen bouwen waardoor ze dit nu veel sneller en effectiever kunnen doen.” 

Tanja is verantwoordelijk voor functieteam planning. Hiermee zorgt ze ervoor dat we monteurs kunnen inzetten op het werk wat we doen, zoals het oplossen van storingen, het onderhouden van kabels en leidingen en het aanleggen van nieuwe aansluitingen. Niet alleen de oplossing, maar ook de sfeer maken het werk zo leuk: “mijn team is heel erg divers. De jongste is 24, de oudste 64. Dat maakt niets uit: we hebben een gedeeld enthousiasme voor wat we doen en doen dat met heel veel plezier”.

Spreken Scrum en SAFe je aan en word jij de nieuwe collega van deze toppers?  

Product Owner engineering