U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Danny Benima ondertekent
de charter Diversiteit in Bedrijf

Rotterdam, 28 oktober 2021

Op 28 oktober ondertekende Danny Benima (CFO) namens Stedin Groep de charter Diversiteit in Bedrijf. Door het tekenen van de charter laten we zien dat we ons inzetten voor diversiteit en inclusie op de werkvloer.
 
We willen een werknemersbestand dat net zo divers is als onze leefwereld, waarbij we zichtbare en onzichtbare verschillen tussen medewerkers erkennen en respecteren. Wij streven daarnaast naar onderlinge verbondenheid en het oog hebben voor elkaar. Daarom sluiten we ons aan bij Diversiteit in Bedrijf, onderdeel van de SER. Danny Binnema: “Stedin wil een bedrijf zijn waarin iedereen zich welkom, vrij, gewaardeerd en gerespecteerd voelt.” 

Nu we aangesloten zijn bij Diversiteit in Bedrijf, werken we ons plan van aanpak verder uit. In dit plan beschrijven we op welke gebieden we ons focussen en welke strategische middelen we daarvoor inzetten. 

In deze video vertellen Danny én een aantal van onze collega’s waarom het belangrijk is dat Stedin zich inzet voor diversiteit en inclusie.