U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

MONTEUR NABIL MASSOUDI
LOOPT MEE MET RAAD VAN BESTUUR

Rotterdam, 2 november 2021

Afgelopen maand liep Nabil Massoudi (assistent monteur in opleiding bij Service Team Operations) een dag mee met onze raad van bestuur (RvB). Trudy Onland (COO) bezocht het Service Team en raakte hier in gesprek met Nabil. “Wat doet een COO nou precies? Vroeg ik me af. Trudy nodigde me uit om een langs te komen en te kijken wat ze doet” vertelt Nabil. Zo gezegd, zo gedaan!  
 
“Ik schoof ’s middags aan bij een vergadering van het managementteam van Operations. Hier vlogen de afkortingen me om de oren”, vertelt Nabil. “Gelukkig kreeg ik af en toe uitleg en kon ik het wat beter plaatsen. Interessant wat ze bespreken bij zo’n managementvergadering. Het gaat tenslotte ook over mijn werk.” Na het overleg was het tijd voor een korte rondleiding op de Blaak in Rotterdam. “Ik vond het sowieso leuk om een keer in het kantoor in Rotterdam te zijn, want ik was hier nog nooit geweest. Sterker nog, tot voor kort wist ik niet eens dat we zo’n groot kantoor in Rotterdam hadden”, vertelt Nabil.  
 
Vervolgens sprak Nabil met Trudy, Dennis Willemsen (directeur Hoogspanning) en Jaap Versluis (manager Business Control) over zijn toekomst. Hij is nu een jaar in dienst bij het Service Team, hiervoor werkte hij bij een glaszettersbedrijf. Nabil heeft interesse in zowel gas als elektra en wil graag combimonteur worden.  
 
We zijn blij met technisch talent als Nabil, want er is genoeg te doen bij Stedin!