U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Op stap met...
Ihab

Rotterdam, 3 november 2021

Onze monteurs; we zijn er trots op. Dag en nacht staan ze klaar voor onze klanten. Dankzij hen blijft het licht branden en kan de verwarming aan. Maar wat voor werk ze nou precies doen? Wat daar bij komt kijken? Waarom ze bepaalde werkzaamheden uitvoeren en hoe ze dit veilig blijven doen? 
 
Dat weten onze klanten eigenlijk nauwelijks. En ook voor (toekomstige) collega’s is dat lang niet altijd duidelijk. Tijd om daar verandering in te brengen, tijd voor een nieuwe videoserie; ‘Op stap met…’ 
 
Voor de eerste aflevering gingen we een dag lang op stap met Ihab, monteur bij Meterkast & Aansluiting. Ihab, nu 6 jaar in Nederland, startte 3 jaar geleden met ons traject voor statushouders. Als monteur heeft hij genoeg te doen; een meterwisseling bij een klant, spullen halen in Delft en cursus volgen op de Bedrijfsschool. Gelukkig heeft hij ook tijd om daar over te vertellen!