U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

GENOEG TE DOEN
als Product Owner bij Stedin

Rotterdam, 22 december 2021

Met ons net houden we Nederlands meest complexe regio 24/7 draaiend. En ondertussen staan we voor een van de grootste uitdagingen ooit: de energietransitie. Ook onze IT’ers spelen een belangrijke rol bij het aangaan van deze uitdaging. Zo ook Pascal, Product Owner SAP. 

“Mijn functie Product Owner houdt in dat ik met SAP probeer te zorgen dat onze processen beter ondersteund worden en beter worden neergezet", aldus Pascal. Zo maakt hij het werk efficiënter voor collega’s. En worden de klanten van Stedin sneller geholpen. Ben jij benieuwd hoe Pascal deze uitdaging aanpakt? Wat zijn uitdagingen in het werk zijn? En wat hij zo leuk vindt aan het werken bij Stedin? Bekijk hieronder zijn verhaal!


Ook bijdragen aan de energietransitie als IT’er? Bekijk hier onze vacatures. Wie weet is er voor jou straks meer dan genoeg te doen!