Stedin als werkgever


Samen werk maken van een leefwereld vol nieuwe energie

Ruim 2,2 miljoen klanten rekenen op ons. Dag en nacht. Want energie is onmisbaar geworden in de wereld waarin wij leven. De energietransitie vraagt om flinke aanpassingen van het energienet, of beter gezegd, ons energiesysteem. Nieuwe technieken helpen daarbij. Net als een goede samenwerking tussen alle mensen en organisaties die betrokken zijn bij onze energievoorziening. Als we samen, met veel energie, de mouwen opstropen, krijgen we het voor elkaar. Dan is energie in onze leefwereld straks net zo vanzelfsprekend als vandaag.

Persoonlijke ontwikkeling

Net zoals wij altijd energie voor onze klanten hebben, steken we energie in jou. Wij vinden het belangrijk om je te ondersteunen bij het waarmaken van je ambities. Ieder jaar maak je samen met je leidinggevende afspraken over de inhoud van je werk en je persoonlijke ontwikkeling.

Je kunt in een aanvullend persoonlijk ontwikkelplan aangeven hoe je jouw loopbaanambities waar wilt maken. We bieden je ondersteunende instrumenten als begeleide intervisie en online ontwikkelassessments aan. Via ons Stedin Learning Center kun je trainingen en opleidingen volgen. 

Hoe werken we?

Onze manier van ‘het nieuwe werken’ noemen wij Stedin@Work. Het is een verzamelnaam voor slimmer, efficiënter, effectiever en prettiger (samen)werken.

Ons hoofdkantoor is zo ingericht dat je makkelijk collega’s kunt opzoeken voor samenwerking of overleg. Er zijn verschillende soorten werkplekken ingericht die je uitkiest op basis van jouw werkzaamheden voor dat moment. 

Waar werken we?

We werken met zo’n 1000 collega’s vanuit ons hoofdkantoor op de Rotterdamse Blaak. Daarnaast hebben wij kantoren in Delft, Heinenoord, Utrecht, Haarlem en Dokkum.

Kantoren van Stedin

Deel deze pagina