U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

GENOEG TE DOEN IN ZEELAND
DOE JE MEE?

Op 1 januari 2022 ging netbeheerder Enduris samen met Stedin en voeren we onder de naam Stedin netbeheeractiviteiten in Zeeland uit. Samen staan we sterker. En samen brengen we 24/7 nieuwe energie naar Zeeland. Ondertussen werken we ook aan de energietransitie. We houden ons net storingsvrij en maken het klaar voor de toekomst. Genoeg te doen dus, ook in Zeeland. Doe je mee? 

ENERGIETRANSITIE MOGELiJK MAKEN 
ZO DOEN WE DAT

Zorgen voor een betrouwbare energievoorziening. Nu en in de toekomst. Dat is onze taak. Daarom breiden we ons net uit. Vernieuwen en verslimmen het. Zodat we de Zeeuwse duurzame energie, zoals zonne- en windenergie, optimaal gebruiken. En daar zoeken we aanpakkers voor. Wat voor werk je ook doet bij Stedin, het is belangrijk werk. Voor nu en voor de nieuwe energiegeneratie. 

ELKE DAG EEN BEETJE BETER 
DAAR GAAN WE VOOR 

We willen vooroplopen in de verandering en dat kan alleen als jij op je best bent. Daar helpen we je graag bij. Heb jij idee├źn? Dan kijken wij naar de mogelijkheden. Op onze bedrijfsschool en via cursussen en trainingen werk jij aan jouw ontwikkeling. Ook organiseren we meeloopdagen bij andere afdelingen en in andere provincies. Zo groei jij door, zowel persoonlijk als in je functie. Want stilstaan, dat doen we niet bij Stedin. 

SAMEN STERKER 
DOOR SAMEN WERKEN 

Bij Stedin sta je niet alleen. Samen met ruim 4000 collega’s, van Utrecht tot Terneuzen en van monteurs tot IT’ers, maak je werk van de energietransitie. Er staat altijd iemand klaar voor je. Dat weet je en dat voel je. Benieuwd wat jij kan doen? Bekijk al onze vacatures hieronder. De vacatures voor de uitvoering in Zeeland, zoals monteursfuncties, vind je bij DNWG dat onderdeel is van Stedin Groep.

ZEEUWSE AANPAKKER
WE HEBBEN JE NODIG

0:02 / 1:00