Hebben we de energieaansluiting helaas moeten afsluiten? Om u weer aan te sluiten, moet u voldoen aan onze voorwaarden. Lees hoe u dit doet zodat u zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van energie.
Als u aan de voorwaarden voldoet, kunnen wij u binnen vijf werkdagen weer aansluiten. In uitzonderlijke situaties kan dit afwijken. 

De voorwaarden om weer
energie te gebruiken

  1. Voldoe alle openstaande kosten aan Stedin. Als wij een incassobureau of gerechtsdeurwaarden hebben moeten inschakelen, moet u deze kosten ook betalen. Neem contact op met onze afdeling Facturatie & Incasso als u vragen heeft. Dit kan via telefoonnummer 088 - 896 37 11 of e-mail naar debiteuren@stedin.net.

  2. Om u weer aan te sluiten, moet u een geldig contract afsluiten met een energieleverancier. De EAN-code die u hiervoor nodig heeft, vindt u in het EAN-codeboek of op de jaarafrekening van uw energieleverancier. Pas als de leveringsovereenkomst ingaat, kunnen wij u opnieuw aansluiten. Een overzicht van energieleveranciers van de ACM helpt u misschien bij uw keuze.

  3. Als uw energieleverancier uw contract heeft bevestigd in het Centraal Aansluitingenregister, kunnen wij u opnieuw aansluiten. U kunt dan contact met ons opnemen. Wij maken een afspraak met u voor de heraansluiting.

Bereken
de kosten

De kosten voor het opnieuw aansluiten staan in onze overige tarieven. Als u aan de voorwaarden voldoet, kunnen wij u binnen vijf werkdagen weer aansluiten. In uitzonderlijke situaties kan dit afwijken.