Wat moet ik doen?

 1. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wanneer u toch niet tevreden bent over de wijze waarop wij onze werkzaamheden uitvoeren, kunt u een klacht indienen. Wij streven ernaar om binnen 3 weken uw klacht op te lossen. Als dat niet lukt, krijgt u zo snel mogelijk bericht van ons. Wij zijn wettelijk verplicht om binnen 8 weken een klacht op te lossen.

  U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen om uw klacht in te dienen.

 2. We doen ons uiterste best om overlast van onze werkzaamheden en/of geplande of onverwachte onderbreking van de energievoorziening, zo beperkt mogelijk te houden. Wanneer u schade heeft geleden kunt u hiervoor een schadevergoeding aanvragen.

   

  Voor het indienen van een schadeclaim gelden de volgende eisen;

  • U moet een schadeclaim binnen 4 weken na een storing of onderbreking in de energievoorziening melden.
  • Geef van het defecte toestel aan wat het merk, type en bouwjaar is.
  • Stuur de aankoopfacturen en de offerte voor de reparatiekosten mee als bijlagen.
  • De defecte apparaten moet u beschikbaar houden voor eventueel onderzoek.

  De schadevergoeding bedraagt maximaal € 3.500,-

 3. Als u schade heeft aan (huishoudelijke) apparatuur door een storing of werkzaamheden, kunt u hiervoor een schadevergoeding aanvragen. Houd er rekening mee dat u slechts in weinig situaties recht heeft op een schadevergoeding. Zeker wanneer het maar één defect apparaat betreft, is de kans klein dat een vergoeding wordt toegekend. Apparatuur moet namelijk bestand zijn tegen het tijdelijk uitvallen en weer opstarten van de elektriciteit.

  Doorloop onze wegwijzer en bekijk of u recht heeft op een schadevergoeding. U ziet daar waar u uw claim kunt indienen.


  Wegwijzer schade

 4. Dan kunt u bezwaar maken bij ons. U kunt dat doen op dezelfde manier als waarop u uw klacht heeft ingediend of de schade heeft gemeld.

 5. U kunt uw klacht of schadeclaim dan bij de Geschillencommissie indienen. De Geschillencommissie is een onafhankelijke instantie die uw klacht of schadeclaim bekijkt als wij er samen niet uitkomen. 

  Let op! De Geschillencommissie verwacht dat u eerst uw klacht bij ons indient. Het heeft geen zin om direct naar de Geschillencommissie te stappen zonder ons uw klacht te melden. Stedin respecteert altijd het besluit van de Geschillencommissie.