U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Veilig
werken

Wij geven hoge prioriteit aan veiligheid en werken daarom volgens actuele veiligheidsnormen die u hieronder op deze pagina vindt.

BEI

BEI staat voor Bedrijfsvoering Elektrische Installaties. In de BEI staan veiligheidsprocedures voor het werken aan en in nabijheid van elektrische installaties.

VIAG

VIAG staat voor Veiligheidsinstructie Aardgas. In de VIAG staan veiligheidsprocedures voor het veilig werken aan en in nabijheid van hoge- en lage-drukaardgasnetten, aardgasleidingnetwerken en aardgasinstallaties.

Sleutelgebruik

Stedin stelt eisen aan het bezit en gebruik van sleutels welke toegang verstrekken tot de bedrijfsruimten zoals beschreven in de BEI/VIAG en het Stedin Bedrijf Specifiek Supplement (BSS).

Opleidingstraject

Om aan het werk te mogen in de netten van Stedin als werkverantwoordelijke LS-distributie en werkverantwoordelijke LD is het nodig om een accreditatie te krijgen van Stedin. Hiervoor kan een opleidingstraject gevolgd worden.

BEI

BEI staat voor Bedrijfsvoering Elektrische Installaties. In de BEI staan veiligheidsprocedures voor het werken aan en in nabijheid van elektrische installaties. In aanvulling op het BEI BHS en BEI BLS hebben wij een aantal zaken vastgelegd in het Stedin Bedrijf Specifiek Supplement (BSS).

Let op! Het Stedin Bedrijfsspecifiek Supplement (BEI) heeft een looptijd van een jaar die op 15 april van een kalenderjaar start. Dit betekent dat tussentijdse wijzigingen in de inhoud ingaan op 15 april van het eerstvolgende kalenderjaar.

    VIAG

    VIAG staat voor Veiligheidsinstructie Aardgas. In de VIAG staan veiligheidsprocedures voor het veilig werken aan en in nabijheid van hoge- en lage-drukaardgasnetten, aardgasleidingnetwerken en aardgasinstallaties. In aanvulling hierop hebben wij een aantal zaken vastgelegd in het Stedin Bedrijf Specifiek Supplement (BSS).

    Let op! Het Stedin Bedrijfsspecifiek Supplement (VIAG) heeft een looptijd van een jaar die op 15 april van een kalenderjaar start. Dit betekent dat tussentijdse wijzigingen in de inhoud ingaan op 15 april van het eerstvolgende kalenderjaar.

Opleiding
werkverantwoordelijken (WV) ketenpartners

Om aan het werk te mogen in de netten van Stedin als werkverantwoordelijke LS-distributie en werkverantwoordelijke LD is het nodig om een accreditatie te krijgen van Stedin. Lees hier meer over het opleidingstraject dat nodig is voor accreditatie.