U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Veilig
werken

BEI, VIAG en SLEUTELGEBRUIK

Wij geven hoge prioriteit aan veiligheid en werken daarom volgens actuele veiligheidsnormen die u hieronder op deze pagina vindt.

Let op! Het Stedin Bedrijfsspecifiek Supplement (BEI/VIAG) heeft een looptijd van een jaar die op 15 april van een kalenderjaar start. Dit betekent dat tussentijdse wijzigingen in de inhoud ingaan op 15 april van het eerstvolgende kalenderjaar.

BEI

BEI staat voor Bedrijfsvoering Elektrische Installaties. In de BEI staan veiligheidsprocedures voor het werken aan en in nabijheid van elektrische installaties. In aanvulling op het BEI BHS en BEI BLS hebben wij een aantal zaken vastgelegd in het Stedin Bedrijf Specifiek Supplement (BSS).


VIAG

VIAG staat voor Veiligheidsinstructie Aardgas. In de VIAG staan veiligheidsprocedures voor het veilig werken aan en in nabijheid van hoge- en lage-drukaardgasnetten, aardgasleidingnetwerken en aardgasinstallaties.


SLEUTELGEBRUIK

Stedin stelt eisen aan het bezit en gebruik van sleutels welke toegang verstrekken tot de bedrijfsruimten zoals beschreven in de BEI/VIAG en het Stedin Bedrijf Specifiek Supplement (BSS). Hiervoor hebben wij een aantal zaken vastgelegd in onderstaande documenten.