U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Problemen met versturen van bijlagen in formulieren
Wilt u via een van onze formulieren op de website een bijlage meesturen? Dan lijkt het voor u alsof het formulier niet verzonden wordt. Wij ontvangen het echter wel. Onze excuses voor het ongemak, we werken aan een oplossing.

Veilig
werken

BEI, VIAG en SLEUTELGEBRUIK

Wij geven hoge prioriteit aan veiligheid en werken daarom volgens actuele veiligheidsnormen.

Let op! Documentatie op deze pagina bevat actuele informatie, echter het Stedin Bedrijfsspecifiek Supplement (BEI/VIAG) heeft een looptijd van 15-04-2021 t/m 14-04-2022. Dit betekent dat informatie óver en verwijzingen náár, overige op deze pagina gepubliceerde documentatie, pas verwerkt en dus zichtbaar zal zijn, vanaf 15-04-2022.

BEI

BEI staat voor Bedrijfsvoering Elektrische Installaties. In de BEI staan veiligheidsprocedures voor het werken aan en in nabijheid van elektrische installaties. In aanvulling op het BEI BHS en BEI BLS hebben wij een aantal zaken vastgelegd in het Stedin Bedrijf Specifiek Supplement (BSS).


VIAG

VIAG staat voor Veiligheidsinstructie Aardgas. In de VIAG staan veiligheidsprocedures voor het veilig werken aan en in nabijheid van hoge- en lage-drukaardgasnetten, aardgasleidingnetwerken en aardgasinstallaties.


SLEUTELGEBRUIK

Stedin stelt eisen aan het bezit en gebruik van sleutels welke toegang verstrekken tot de bedrijfsruimten zoals beschreven in de BEI/VIAG en het Stedin Bedrijf Specifiek Supplement (BSS). Hiervoor hebben wij een aantal zaken vastgelegd in onderstaande documenten.