U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Stedin is een belangrijke partner in de warmtetransitie. Als woningen ‘van het aardgas af gaan’ verwijderen we het gasnet. Bij de overgang naar een warmtenet of warmtepomp is vanwege een hoger elektriciteitsverbruik vaak een aanpassing van het elektriciteitsnet nodig. Dit is een enorme opgave. Alleen door samen te plannen, samen op te trekken en samen te werken, maken we de energietransitie mogelijk.

Stedin-monteur brengt bestrating aan

Wijken en buurten Aardgasvrij maken

Gaat u als gemeente aan de slag met een collectieve aanpak voor een wijk of buurt? Wij geven inzicht in kansen, bepalen de impact van plannen en delen waardevolle kennis over de wijk of buurt.

Medewerker aan het werk met waterstof

Gebouwen aardgasvrij maken

Bent u een woningcorporatie of energiecollectief en gaat u uw bezit verduurzamen? Wij helpen u om uw plannen voor het aardgasvrij of aardgasvrij-ready maken van uw woningvoorraad vorm te geven.

Stedin-monteur zit bij elektriciteitskabels in zandbed

Aardgasvrije nieuwbouw

Tot 2030 worden er veel woningen bijgebouwd, aardgasvrij bouwen is hierbij de norm. Wij vertellen u graag waar u rekening mee moet houden.