Werkzaamheden tijdens coronavirus
Wij nemen voorzorgsmaatregelen bij onze werkzaamheden, zie ons nieuwsbericht

U wilt uw zakelijke aansluiting aanpassen, omdat u bijvoorbeeld uw bedrijfspand gaat verbouwen. Of u wilt de capaciteit van uw aansluiting veranderen? Of misschien is er sprake van een groot project, bijvoorbeeld het omleggen van aansluitingen. In al deze gevallen regelen we het graag voor u.


WELKE AANSLUITING HEEFT U?

Grootverbruik

  • U ontvangt facturen van uw energieleverancier én van Stedin
  • Uw elektriciteitsaansluiting is groter dan 3x80 ampère
  • Uw gasaansluiting is groter dan 40 m3/h
 Blijf op het zakelijke gedeelte van stedin.net

Kleinverbruik

  • U ontvangt alleen facturen van uw energieleverancier en niet direct van Stedin
  • Uw elektriciteitsaansluiting is niet groter dan 3x80 ampère (dit vindt u terug op de factuur van uw energieleverancier)
  • Uw gasaansluiting is niet groter dan 40 m3/h (dit vindt u terug op de factuur van uw energieleverancier en op de gasmeter)

Ga naar kleinverbruik

Medewerker van Stedin verwijdert de aansluiting

AANSLUITING VERWIJDEREN

Heeft u de aansluiting niet meer nodig? Bijvoorbeeld omdat bedrijfspanden of huurwoningen gesloopt worden. Dan verwijderen wij de grootverbruik aansluiting(en). We mogen onze leidingen vanuit veiligheids- en milieu oogpunt namelijk niet ongebruikt achterlaten.

Medewerkers van Stedin bespreken plannen voor een nieuwe aansluiting

AANSLUITING
WIJZIGEN

Is de huidige capaciteit te hoog? Of heeft u juist een zwaardere aansluiting nodig? Geen probleem, dan wijzigen wij dit voor u. Ook kan het zijn dat u de aansluiting op een andere plek nodig heeft. Wij kunnen deze dan voor u verplaatsen.


Uitzicht van een flatgebouw met donkere lucht

AANSLUITING TIJDELIJK AFSLUITEN

Soms heeft u uw aansluiting tijdelijk niet meer nodig, bijvoorbeeld als huurwoningen van een corporatie nog niet verhuurd zijn. Wij kunnen de aansluiting(en) dan voor maximaal een jaar voor u afsluiten. Daarna moet u de aansluiting(en) weer laten inschakelen.

Medewerkers van Stedin bezig met werkzaamheden op straat

Reconstructie

De openbare ruimte herinrichten vraagt vaak om flinke aanpassingen aan het energienet. Betrek ons tijdig, zodat we kunnen meedenken.

Meer over een reconstructie
Man op een laptop aan het werk

STATUS OFFERTE

Heeft u de offerte vooruitbetaald? Dan vindt u hier de status van uw offerte.


Inloggen portal

VOORWAARDEN
EN RICHTLIJNEN

Voor de voorwaarden die van toepassing zijn en de richtlijnen die gelden, kijkt u op de pagina's Bouwrichtlijnen voor een meterkast of -ruimte en Richtlijnen WIBON en CROW 500.