U wilt uw zakelijke aansluiting aanpassen, omdat u bijvoorbeeld uw bedrijfspand gaat verbouwen. Of u wilt de capaciteit van uw aansluiting veranderen? Of misschien is er sprake van een groot project, bijvoorbeeld het omleggen van aansluitingen. In al deze gevallen regelen we het graag voor u.


Medewerker van Stedin verwijdert de aansluiting

Aansluiting verwijderen

Heeft u de aansluiting niet meer nodig? Bijvoorbeeld omdat bedrijfspanden of huurwoningen gesloopt worden. Dan verwijderen wij de grootverbruik aansluiting(en). We mogen onze leidingen vanuit veiligheids- en milieu oogpunt namelijk niet ongebruikt achterlaten.

Medewerkers van Stedin bespreken plannen voor een nieuwe aansluiting

Aansluiting
wijzigen

Is de huidige capaciteit te hoog? Of heeft u juist een zwaardere aansluiting nodig? Geen probleem, dan wijzigen wij dit voor u. Ook kan het zijn dat u de aansluiting op een andere plek nodig heeft. Wij kunnen deze dan voor u verplaatsen.


Uitzicht van een flatgebouw met donkere lucht

Aansluiting tijdelijk afsluiten

Soms heeft u uw aansluiting tijdelijk niet meer nodig, bijvoorbeeld als huurwoningen van een corporatie nog niet verhuurd zijn. Wij kunnen de aansluiting(en) dan voor maximaal een jaar voor u afsluiten. Daarna moet u de aansluiting(en) weer laten inschakelen.

Bereken de kosten van uw aansluiting

Kosten berekenen
Medewerkers van Stedin bezig met werkzaamheden op straat

Energienet aanpassen

De openbare ruimte herinrichten vraagt vaak om flinke aanpassingen aan het energienet. Betrek ons tijdig, zodat we kunnen meedenken.

Meer over het aanpassen van het energienet
Man op een laptop aan het werk

Status offerte

Heeft u de offerte vooruitbetaald? Dan vindt u hier de status van uw offerte.


Inloggen portal

Voorwaarden
en richtlijnen

Voor de voorwaarden die van toepassing zijn en de richtlijnen die gelden, kijkt u op de pagina's Bouwrichtlijnen voor een meterkast of -ruimte en Richtlijnen WIBON en CROW 500.