Sommige onderdelen op onze website werken niet vanwege onderhoud
Tot zaterdag 10.00 uur is er onderhoud aan onze systemen waardoor mogelijk sommige onderdelen op onze website niet goed werken. Krijgt u een foutmelding? Probeer het dan later nog eens. Excuses voor het ongemak.

Steeds meer mensen gaan elektrisch rijden. Logisch en noodzakelijk, want hiermee beperken we een grote hoeveelheid uitstoot van CO2. Goede laadinfrastructuur stimuleert deze trend en wordt steeds meer een broodnodige voorziening. Stedin ondersteunt u graag en maakt een duurzamere wereld mogelijk.


WELKE AANSLUITING HEEFT U?

Grootverbruik

  • U ontvangt facturen van uw energieleverancier én van Stedin
  • Uw elektriciteitsaansluiting is groter dan 3x80 ampère
  • Uw gasaansluiting is groter dan 40 m3/h
 Blijf op het zakelijke gedeelte van stedin.net

Kleinverbruik

  • U ontvangt alleen facturen van uw energieleverancier en niet direct van Stedin
  • Uw elektriciteitsaansluiting is niet groter dan 3x80 ampère (dit vindt u terug op de factuur van uw energieleverancier)
  • Uw gasaansluiting is niet groter dan 40 m3/h (dit vindt u terug op de factuur van uw energieleverancier en op de gasmeter)

Ga naar kleinverbruik

Elektrische laadpalen op eigen terrein

LAADPALEN OP EIGEN TERREIN

Heeft u een eigen terrein en wilt u hier laadpalen plaatsen voor medewerkers of klanten? Ga tijdig met ons in gesprek, zodat we u kunnen adviseren. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat uw wensen tijdig worden gerealiseerd.Vader en dochter laden elektrische auto op bij een publieke laadpaal

PUBLIEKE LAADPALEN AANVRAGEN

Steeds meer elektrische auto’s vraagt om een andere indeling van de openbare ruimte. Waar kunnen laadpunten worden gerealiseerd bij winkelcentra, horeca en openbaar vervoer opstapplaatsen? We bespreken uw plannen graag, zodat we tijdig met de voorbereidingen kunnen starten.

Laadinfrastructuur langs de weg

LAADINFRASTRUCTUUR EXPLOITEREN

Houdt uw bedrijf zich bezig met het exploiteren van laadinfrastructuur voor elektrische auto’s op bijvoorbeeld verzorgingsplaatsen langs de snelweg? Neem in de planfase contact op met uw accountmanager om uw plannen door te spreken.


Auto staat geparkeerd bij een elektrische oplaadpaal

LAADINFRASTRUCTUUR VOOR UW WAGENPARK

Is het vervoeren van mensen en/of goederen uw core business? Ga tijdig met ons in gesprek.

Bespreek uw wensen
Man op een laptop aan het werk

STATUS OFFERTE

Heeft u de offerte vooruitbetaald? Dan vindt u hier de status van uw offerte.


Inloggen portal

VOORWAARDEN
EN RICHTLIJNEN

Voor de voorwaarden die van toepassing zijn en de richtlijnen die gelden, kijkt u op de pagina's Bouwrichtlijnen voor een meterkast of -ruimte en Richtlijnen WIBON en CROW 500.