Sommige onderdelen op onze website werken niet vanwege onderhoud
Tot zaterdag 10.00 uur is er onderhoud aan onze systemen waardoor mogelijk sommige onderdelen op onze website niet goed werken. Krijgt u een foutmelding? Probeer het dan later nog eens. Excuses voor het ongemak.

Energie is onmisbaar voor uw bedrijfsvoering. Zorg ervoor dat u aan de voorwaarden voldoet om hier ongestoord gebruik van te maken. Is dat onverhoopt niet gelukt en bent u afgesloten? Lees dan hoe u weer energie kunt krijgen.


WELKE AANSLUITING HEEFT U?

Grootverbruik

  • U ontvangt facturen van uw energieleverancier én van Stedin
  • Uw elektriciteitsaansluiting is groter dan 3x80 ampère
  • Uw gasaansluiting is groter dan 40 m3/h
 Blijf op het zakelijke gedeelte van stedin.net

Kleinverbruik

  • U ontvangt alleen facturen van uw energieleverancier en niet direct van Stedin
  • Uw elektriciteitsaansluiting is niet groter dan 3x80 ampère (dit vindt u terug op de factuur van uw energieleverancier)
  • Uw gasaansluiting is niet groter dan 40 m3/h (dit vindt u terug op de factuur van uw energieleverancier en op de gasmeter)

Ga naar kleinverbruik

BENIEUWD NAAR DE STATUS VAN UW AANVRAAG?

Inloggen portal
Verlichte woning tijdens schemering

ENERGIE BEHOUDEN

Om energie te behouden, moet u een geldig contract met een energieleverancier en met een meetverantwoordelijke hebben. Ook moet u op tijd uw rekeningen betalen.

Man in gesprek over zijn energieaansluiting

OPNIEUW AANSLUITEN

Als u bent afgesloten en weer gebruik wilt maken van energie moet u een aantal stappen doorlopen. Dat duurt ongeveer 14 dagen. Belangrijk dus om snel in actie te komen.