U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Energie is een onmisbaar onderdeel van ons dagelijks leven. Momenteel gelden landelijk afspraken over het minder snel afsluiten van energie. Zorg ervoor dat u aan de voorwaarden voldoet om energie te kunnen gebruiken. Is dat onverhoopt niet gelukt en bent u afgesloten? Lees dan hoe u weer energie kunt krijgen.

Infrastructurele footprint

Energie behouden

Zorgeloos energie gebruiken, dat wil iedereen. Maar dan moet u wel een geldig contract met een energieleverancier hebben. Ook moet u op tijd uw rekeningen betalen.

Opnieuw aansluiten

Als u bent afgesloten en weer gebruik wilt maken van energie moet u een aantal stappen doorlopen. Dat duurt enkele dagen. Belangrijk dus om snel in actie te komen.

Voorwaarden
& richtlijnen

De voorwaarden van een nieuwe aansluiting, de algemene voorwaarden die van toepassing zijn, de richtlijnen van een meterkast en andere richtlijnen die gelden, vindt u terug in ons overzicht.