In de openbare ruimte objecten komen steeds meer objecten die elektriciteit gebruiken. Denk aan reizigersinformatiesystemen, abri’s en camerabewaking. Ook voor openbare verlichting en mobiele telefonie is elektriciteit noodzakelijk. Stedin realiseert voor u de aansluiting van deze objecten in de openbare ruimte.


Ambtenaar met armen over elkaar voor het gemeentegebouw

Aanvragen van gemeenten

Heeft u een aanvraag voor een VRI kast, reclamebord, rioolgemaal, OVL-kast, parkeermeter, camerabewaking of een perscontainer? We helpen graag bij het mogelijk maken van uw gemeentelijke taken.

Medewerkers Stedin bekijken bouwplannen

Aanvragen voor telecom en glasvezel

Beheert en exploiteert u telecommunicatie- of kabelnetwerken? Voor een goede en blijvende dekking moet u voor uw locaties tijdig een aansluiting aanvragen. Wij helpen u daarbij graag.

Man in gesprek over zijn energieaansluiting

Reclame- en informatie- objecten aanvragen

In de openbare ruimte is steeds meer bewegende en real-time informatie zoals informatie over openbaar vervoersdiensten of bewegwijzering binnen gemeentegrenzen. Voor al deze locaties is een aansluiting nodig.

Onbemeten aansluitingen

Download hier uw formulieren voor onbemeten aansluitingen

Meer informatie

Heeft u nog vragen over de digitale opgave en bestuurdersverklaring? Neemt u dan contact op met één van onze medewerkers via FM_OV@Stedin.net.

 

Artikel 1: aansluitingen aanvragen

Heeft uw bedrijf of organisatie in de openbare ruimte veel elektriciteitsaansluitingen in het kleinverbruik segment? Door ze te bundelen, kunnen wij u mogelijk als een grootverbruik klant zien. Dit noemen wij Artikel 1-aansluitingen. U krijgt dan een gebundelde factuur. Ook kunt u profiteren van belastingvoordeel. Neem contact met ons op als u wilt afstemmen of u in aanmerking komt voor een Artikel-1 aansluiting.

Aansluiting aanvragen