OBJECTEN IN DE
OPENBARE RUIMTE

In de openbare ruimte objecten komen steeds meer objecten die elektriciteit gebruiken. Denk aan reizigersinformatiesystemen, abri’s en camerabewaking. Ook voor openbare verlichting en mobiele telefonie is elektriciteit noodzakelijk. Stedin realiseert voor u de aansluiting van deze objecten in de openbare ruimte.


Welke aansluiting heeft u?

Grootverbruik

  • U ontvangt facturen van uw energieleverancier én van Stedin
  • Uw elektriciteitsaansluiting is groter dan 3x80 ampère
  • Uw gasaansluiting is groter dan 40 m3/h 
Blijf op het zakelijke gedeelte van stedin.net

Kleinverbruik

  • U ontvangt alleen facturen van uw energieleverancier en niet direct van Stedin
  • Uw elektriciteitsaansluiting is niet groter dan 3x80 ampère (dit vindt u terug op de factuur van uw energieleverancier)
  • Uw gasaansluiting is niet groter dan 40 m3/h (dit vindt u terug op de factuur van uw energieleverancier en op de gasmeter)

Ga naar kleinverbruik

Aanvragen van gemeenten

Stedin helpt graag bij het mogelijk maken van uw gemeentelijke taken. Heeft u een aanvraag voor een VRI kast, reclamebord, rioolgemaal, OVL-kast, parkeermeter, camerabewaking of een perscontainer?


Aanvragen over telecom en glasvezel

De ontwikkelingen op het gebied van telecommunicatie en informatienetwerken gaan snel. Voor een goede en blijvende dekking van een telecom of glasvezelnetwerk moet u uw locaties tijdig aanvragen. Wij helpen u daarbij graag.

Reclame en informatie objecten aanvragen

In de openbare ruimte is steeds meer bewegende en real-time informatie. Burgers hebben behoefte aan informatie over openbaar vervoersdiensten of bewegwijzering binnen gemeentegrenzen. Voor al deze locaties is een aansluiting nodig.

Artikel 1: aansluitingen aanvragen

Heeft uw bedrijf of organisatie in de openbare ruimte veel elektriciteitsaansluitingen in het kleinverbruik segment? Door ze te bundelen, kunnen wij u mogelijk als een grootverbruik klant zien. Dit noemen wij Artikel 1-aansluitingen. U krijgt dan een gebundelde factuur. Ook kunt u profiteren van belastingvoordeel. Neem contact met ons op als u wilt afstemmen of u in aanmerking komt voor een Artikel-1 aansluiting.

Aansluiting aanvragen