U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Problemen met versturen van bijlagen in formulieren
Wilt u via een van onze formulieren op de website een bijlage meesturen? Dan lijkt het voor u alsof het formulier niet verzonden wordt. Wij ontvangen het echter wel. Onze excuses voor het ongemak, we werken aan een oplossing.

In de openbare ruimte objecten komen steeds meer objecten die elektriciteit gebruiken. Denk aan reizigersinformatiesystemen, abri’s en camerabewaking. Ook voor openbare verlichting en mobiele telefonie is elektriciteit noodzakelijk. Stedin realiseert voor u de aansluiting van deze objecten in de openbare ruimte.


WELKE AANSLUITING HEEFT U?

Grootverbruik

  • U ontvangt facturen van uw energieleverancier én van Stedin
  • Uw elektriciteitsaansluiting is groter dan 3x80 ampère
  • Uw gasaansluiting is groter dan 40 m3/h
 Blijf op het zakelijke gedeelte van stedin.net

Kleinverbruik

  • U ontvangt facturen van uw energieleverancier niet van Stedin
  • Uw elektriciteitsaansluiting is niet groter dan 3x80 ampère
  • Uw gasaansluiting is niet groter dan 40 m3/h 
Ga naar kleinverbruik
Ambtenaar met armen over elkaar voor het gemeentegebouw

AANVRAGEN VAN GEMEENTEN

Stedin helpt graag bij het mogelijk maken van uw gemeentelijke taken. Heeft u een aanvraag voor een VRI kast, reclamebord, rioolgemaal, OVL-kast, parkeermeter, camerabewaking of een perscontainer?


Medewerkers Stedin bekijken bouwplannen

AANVRAGEN OVER TELECOM EN GLASVEZEL

De ontwikkelingen op het gebied van telecommunicatie en informatienetwerken gaan snel. Voor een goede en blijvende dekking van een telecom of glasvezelnetwerk moet u uw locaties tijdig aanvragen. Wij helpen u daarbij graag.


Man in gesprek over zijn energieaansluiting

RECLAME EN INFORMATIE OBJECTEN AANVRAGEN

In de openbare ruimte is steeds meer bewegende en real-time informatie. Burgers hebben behoefte aan informatie over openbaar vervoersdiensten of bewegwijzering binnen gemeentegrenzen. Voor al deze locaties is een aansluiting nodig.

Onbemeten aansluitingen

Download hier uw formulieren voor onbemeten aansluitingen

Meer informatie

Heeft u nog vragen over de digitale opgave en bestuurdersverklaring? Neemt u dan contact op met één van onze medewerkers via FM_OV@Stedin.net.

 

Artikel 1: aansluitingen aanvragen

Heeft uw bedrijf of organisatie in de openbare ruimte veel elektriciteitsaansluitingen in het kleinverbruik segment? Door ze te bundelen, kunnen wij u mogelijk als een grootverbruik klant zien. Dit noemen wij Artikel 1-aansluitingen. U krijgt dan een gebundelde factuur. Ook kunt u profiteren van belastingvoordeel. Neem contact met ons op als u wilt afstemmen of u in aanmerking komt voor een Artikel-1 aansluiting.

Aansluiting aanvragen