U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Keuze doorgeven over uw gasaansluiting

Persoonlijke gegevens

Het locatienummer vindt u in de brief die u van ons heeft ontvangen.

Adresgegevens

* verplichte velden

Wat voor type bedrijfspand/woning heeft u?

Om uw aansluiting veilig te verwijderen, moeten wij weten of het om hoogbouw of laagbouw gaat. In hoogbouw zijn bijvoorbeeld vaak meerdere bewoners op dezelfde gasleiding aangesloten.

Ik woon in:

Keuze maken

Bij verwijderen

Wij hebben een foto van uw meterkast nodig.

Kies bestand...
Bladeren

(Max 25 MB: jpg,jpeg,png,gif,bmp)

Meterkast ter illustratie

Om de gasaansluiting volledig te verwijderen, moeten wij de situatie van uw aansluiting beoordelen. We kunnen dit zien op een foto van uw gasmeter in de meterkast. Stuur ons een overzichtsfoto waarop uw hele meterkast staat en ook de leidingen zichtbaar zijn (zie voorbeeldfoto).

  1. 1. Gasmeter
  2. 2. Gasleiding
  3. 3. Gaskraan

Als u niet de eigenaar van het pand bent u kiest voor verwijderen, heeft u dit afgestemd met de persoon / firma die het pand volgens het Kadaster in eigendom heeft.

Als u kiest voor heraansluiten

  • Sluit een overeenkomst voor levering van gas met een energieleverancier naar keuze. Doe dit binnen twee weken na het doorgeven van uw keuze.
  • Maak een afspraak met ons voor heraansluiting. De kosten hiervan leest u in het tarievenoverzicht. U ontvangt hiervoor een factuur.
  • Om u te kunnen heraansluiten, moet uw binneninstallatie veilig (inclusief veiligheidsaarding) en bedrijfsgereed zijn aangesloten. Een erkende installateur kan u hierin adviseren.
  • Na heraansluiting gaat u maandelijkse kosten betalen voor netbeheer. De kosten ziet u in de rekenmodule (kies voor ‘Gas’).

Na het doorgeven van uw keuze ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Daarin staan ook deze vervolgstappen.

Wij gebruiken deze nooit voor commerciële doeleinden.