De elektriciteitsaansluiting
verwijderen


 1. Voor het definitief laten verwijderen van de elektriciteitsaansluiting vraagt u een offerte aan via de landelijke website www.mijnaansluiting.nl. 

   

  Let op: Als u niet de eigenaar van het pand/perceel bent, adviseren wij u het verwijderen van de aansluiting af te stemmen met de eigenaar. Dit om mogelijke problemen bij verhuizing te voorkomen.

 2. Binnen 10 dagen na uw aanvraag ontvangt u onze offerte. Als wij nog vragen hebben over uw aanvraag, nemen wij voor die tijd contact met u op.

 3. Wij nemen contact met u op om de definitieve uitvoeringsdatum met u te bespreken. 

 4. U heeft voor de verwijderde elektriciteitsaansluiting geen leveringscontract meer nodig met een energieleverancier. Zeg uw contract op. De einddatum van uw contract moet de dag zijn waarop de aansluiting wordt verwijderd.

 5. Om de kabels/leidingen te verwijderen, moet u de grond waarin gewerkt wordt vrij (laten) maken van niet-opneembare bestrating (zoals stelconplaten en beton), grind, beplanting en overige obstakels. Eventueel vervuilde grond moet u zelf verwijderen. U moet zelf eventueel niet-opneembare bestrating en sierbestrating na onze werkzaamheden terugplaatsen.

 6. Wij voeren de werkzaamheden uit

  Op de afgesproken datum voeren wij de werkzaamheden uit. Soms schakelen we hier een aannemer voor in.