Word nu lid van het
Stedin klantenpanel

Wij vinden het erg belangrijk dat onze dienstverlening zo goed mogelijk aansluit bij de wensen van onze klanten. Daarom zijn we op zoek naar klanten die hun mening met ons willen delen in ons klantenpanel.

Wat doe ik
als panellid

Als lid van ons online panel denkt u mee over onze nieuwe en bestaande diensten. Uw mening gebruiken we om onze dienstverlening te verbeteren en communicatie-uitingen begrijpelijker te maken. U ontvangt ongeveer 5 keer per jaar een uitnodigingsmail voor deelname aan een online onderzoek. Doordat wij enkele gegevens van u vragen, ontvangt u alleen onderzoeken die voor u van belang zijn. Vanzelfsprekend behandelen wij uw antwoorden vertrouwelijk en is uw anonimiteit gewaarborgd. Meedoen is altijd vrijblijvend en neemt per onderzoek ongeveer 5 a 10 minuten van uw tijd in beslag. Doet u mee?

Ja ik doe mee 

Panellid
aan het woord

“Ik vind het erg leuk om mee te denken. De onderwerpen zijn heel divers, van het beoordelen van een brief of video tot hoe ik mijn slimme meter gebruik. Ik vind het mooi om zo ook betrokken te zijn bij de verandering in de energiewereld.”
 

Ik word ook lid

Voorbeeld
onderzoek

Voor een online campagne gepland onderhoud is een video gemaakt. Voordat deze live ging zijn deze eerst voorgelegd aan het klantpanel.

 

Download voorbeeld onderzoek

Waarom deelnemen
aan het klantpanel?

Door deelname aan het klantenpanel helpt u ons om onze diensten te verbeteren. Ook bent u betrokken bij nieuwe producten. Wij houden u op de hoogte van de uitkomsten van de onderzoeken en u weet als eerste welke acties Stedin daarna onderneemt.

Ja ik doe mee

0:02 / 1:00

In het kort:

  • Als lid van het panel ontvangt u ongeveer eens per twee a drie maanden per e-mail een uitnodiging.
  • U kunt zo met ons meedenken over onze diensten.
  • Onderzoeken vinden online plaats in de vorm van een korte vragenlijst.
  • Al uw antwoorden blijven anoniem en worden niet gebruikt voor andere doeleinden.
  • U bent geheel vrij om deel te nemen aan onze onderzoeken. Er is geen enkele verplichting.
  • U wordt regelmatig op de hoogte gehouden van de resultaten van de onderzoeken.
  • U maakt kans op een bol.com bon.
  • Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om.