U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

COMPENSATIE VOOR PIEK- EN DALTARIEF

Rekent uw energieleverancier uw verbruik van overdag en ’s nachts apart met u af? Het Toonfrequent (TF) signaal zorgt ervoor dat uw huidige meter dit verbruik apart bijhoudt. Per 1 juli 2021 verdwijnt dit TF-signaal. U kunt dan alleen van het piek- en daltarief gebruik maken wanneer u een slimme meter heeft. U komt in aanmerking voor compensatie in de vorm van een bol.com bon van 10 euro als u aan de onderstaande voorwaarden voldoet:

  • U heeft een brief of e-mail van ons ontvangen waarin wij aangeven dat we de slimme meter(s) voorlopig niet bij u kunnen plaatsen.
  • U heeft een contract met uw energieleverancier voor het piek- en daltarief.
  • U gebruikt minimaal de helft van uw energie in de nacht. In dat geval is piek- en daltarief meestal goedkoper. Meer informatie hierover vindt u op de website van de Autoriteit Consument en Markt.

Voldoet u aan deze voorwaarden?
Vul dan het onderstaande formulier in. U ontvangt dan binnen 4 weken een cadeaubon van 10 euro van bol.com. 

Let op: voor het invullen van dit formulier moet u bewijs meesturen dat u gebruikmaakt van piek- en daltarief. Dit staat bijvoorbeeld op de laatste jaarnota van uw energieleverancier en op uw energiecontract. Uw contract en jaarnota ontvangt u van uw energieleverancier.

Meer informatie over het stoppen van het signaal voor de schakeling tussen piek- en daltarief vindt u op onze website.

Persoonlijke gegevens

Voeg bestand toe

Voeg uw bewijs toe dat u gebruikmaakt van piek- en daltarief.

Kies bestand...
Bladeren

(Max 5 MB: jpg,jpeg,gif,png,doc,docx,pdf)