Onze monteursservice


Is er alleen in uw woning of kantoor een storing en niet bij uw buren? Een Stedin-monteur kan bij u langskomen om de storing te bekijken. Let op! Wij kunnen de storing oplossen als die in de aansluiting op ons net of in de energiemeter zit. Zit de storing in uw eigen installatie, bijvoorbeeld vanwege een defect apparaat of overbelasting? Dan kunnen wij de storing niet oplossen en brengen wij kosten in rekening. U kunt er dan voor kiezen uw eigen installateur in te schakelen. Huurt u een woning? Neem dan eerst contact op met de verhuurder.

Voorkom kosten
probeer eerst het stappenplan

Doorloop eerst het stappenplan voor storingen. Misschien kunt u de storing makkelijk zelf oplossen en heeft u onze monteur niet nodig.

Wat voor storing heb ik?

 

Voorrijkosten

Wij brengen kosten in rekening voor het sturen van een monteur om de storing te verhelpen. Wij hanteren de volgende tarieven (inclusief BTW):

7.30 - 21.00 uur  € 97,93*
21.00 - 7.30 uur € 116,22* 
Weekend en feestdagen € 134,54* 

*Afgerond op twee decimalen

Bel het Nationaal Storingsnummer via 0800-9009 (gratis) voor een afspraak. U kunt ervoor kiezen de storing tijdens kantooruren te laten oplossen als die daarbuiten heeft plaatsgevonden. Dat is goedkoper.