U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

IK WIL WEER ENERGIE


Uitzicht van een flatgebouw met donkere lucht

Hebben we de energieaansluiting helaas moeten afsluiten? Om u weer aan te sluiten, moet u voldoen aan onze voorwaarden. Lees hoe u dit doet zodat u zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van energie.

BEREKEN DE KOSTEN

De kosten voor het opnieuw aansluiten staan in ons overzicht Overige Tarieven Grootverbruik. Als u aan de voorwaarden voldoet, kunnen wij u binnen 14 werkdagen weer aansluiten. In uitzonderlijke situaties kan dit afwijken.

WEER ENERGIE GEBRUIKEN
IN VIER STAPPEN

  1. Voldoe alle openstaande kosten aan Stedin. Als wij een incassobureau of gerechtsdeurwaarden hebben moeten inschakelen, moet u deze kosten ook betalen. Neem contact met ons op als u vragen heeft. Dit kan via telefoonnummer 088 - 896 37 11 of e-mail naar debiteuren@stedin.net. In sommige gevallen, zoals bij een faillissement gelden aanvullende voorwaarden.

  2. Om u weer aan te sluiten, moet u een geldig contract afsluiten met een energieleverancier. De EAN-code die u hiervoor nodig heeft, vindt u in het EAN-codeboek of op de jaarafrekening van uw energieleverancier. Pas als de leveringsovereenkomst ingaat, kunnen wij u opnieuw aansluiten. Een overzicht van energieleveranciers van de ACM helpt u misschien bij uw keuze.

  3. Om u weer aan te sluiten, moet u een geldig contract afsluiten met een meetverantwoordelijke. Op www.tennet.eu vindt u het MV-register met gecertificeerde meetverantwoordelijken.

  4. Als uw energieleverancier uw contract heeft bevestigd in het Centraal Aansluitingenregister, kunnen wij u opnieuw aansluiten. U kunt dan contact met ons opnemen. Wij maken een afspraak met u voor de heraansluiting.


    Let op: als de installatie niet aan onze veiligheidsnormen voldoet, kunnen wij u niet heraansluiten. Vraag een erkend installateur om advies.