U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Verhuizen

Het energiecontract overzetten
van uw organisatie in vier stappen

 1. Geef de verhuizing zo snel mogelijk door aan uw energieleverancier - uiterlijk twee weken voor de verhuizing.

 2. U hoeft de verhuizing dus niet aan ons door te geven.

  Let op! Voor het wijzigen van uw correspondentieadres, factuuradres, incassonummer of uw gecontracteerd vermogen moet u wel een schriftelijk ondertekend verzoek bij ons indienen.

  Dat kunt u sturen naar:
  Stedin Netbeheer B.V.
  Postbus 49
  3000 AA Rotterdam 

   

  Let op! Voor het wijzigen van de tenaamstelling of het opzeggen van uw contract moet u wel contact opnemen met uw energieleverancier. Klopt de tenaamstelling bij uw energieleverancier wel, maar bij ons niet? Neem dan contact met ons op.

  Is uw organisatie nieuw in ons verzorgingsgebied? Dan krijgt u van ons een welkomstpakket. U ontvangt dit binnen vier weken na uw verhuizing.

 3. Uw meetverantwoordelijke geeft de verhuizing door aan ons.


  Let op dat u tijdig de verhuizing doorgeeft, dus minimaal twee weken voordat uw organisatie verhuist.


  Zonder de melding van de meetverantwoordelijke kunnen wij de verhuizing niet definitief maken. In het ergste geval moeten wij dan afsluiten.

 4. Wanneer u meerdere aansluitingen heeft, sturen wij u per aansluiting een overeenkomst.

Verhuistips

 • Heeft uw bedrijf verschillende leveranciers voor elektriciteit en gas? Vergeet dan niet de verhuizing aan beide leveranciers door te geven.

 • Trekt de nieuwe eigenaar direct in? Geef de meterstanden in overleg met de nieuwe eigenaar door aan uw energieleverancier. Zo kan uw energieleverancier een goede eindafrekening maken op uw oude adres. De formulieren hiervoor kunt u aanvragen bij uw energieleverancier.

 • Zorg dat u tijdig uw meetverantwoordelijke informeert als u een nieuwe meetverantwoordelijke kiest.