StediN, uw partner in energie

Voordelen van elektronische facturatie

  • De factuur belandt direct in de boekhouding;
  • Handwerk op factuurafhandeling minimaal;
  • Toekomstbestendige en duurzame oplossing.
Heeft u vragen?
Neem contact op

AANVRAAGFORMULIER
ELEKTRONISCHE FACTURATIE

U bent geïnteresseerd in het elektronisch ontvangen van uw facturen. Dat juichen wij toe! Om uw facturen elektronisch te kunnen ontvangen moet u geregistreerd zijn bij Simplerinvoicing. Bent u al geregistreerd? Vult u dan de gegevens hieronder in. En u ontvangt uw facturen zo snel mogelijk elektronisch.

Let op:

  • Kiest u voor elektronische facturatie? Dan geldt dit voor al uw aansluitingen
  • Stedin verstuurt Elektronische facturen via Simplerinvoicing / Peppol. Meer informatie hierover vindt u op https://www.simplerinvoicing.org/nl/. De factuur bevat zoals u van ons gewend bent uiteraard alle basisinformatie. Denk hierbij aan de factuurdatum, btw-specificatie en het totaalbedrag
  • De elektronische factuur van Stedin gebruikt de Energie eFactuur-extensie. Meer informatie hierover vindt u op https://energie-efactuur.nl/.

MAAR WAT HOUDT ELEKTRONISCH FACTUREREN NU EIGENLIJK IN?

En wat is het verschil met het digitaal ontvangen van uw facturen? Wij leggen dat graag kort uit.

Als u uw facturen digitaal ontvangt sturen wij u een e-mail met de factuur als pdf-bestand in de bijlage. Elektronische facturen worden gestuurd als digitaal bestand. Dat digitale bestand noemen we een UBL (Universal Business Language). Door het elektronisch ontvangen van uw facturen komt een hoop handwerk te vervallen. Denk aan het openen van de post. Het inboeken van de factuur. En eventueel zelfs het betaalbaar stellen van uw factuur. Daarnaast kunnen de facturen direct zichtbaar zijn in uw administratie! Oftewel: ontzettend veel mogelijkheden. Hoe u de factuur gebruikt hangt af van de door u gekozen instellingen. Enthousiast geworden over het Elektronisch ontvangen van uw facturen? Registreert u zich dan bij Simplerinvoicing. U kunt dit zelf doen. Maar u kunt hiervoor ook samenwerken met een Billing Service Provider. Daarna kunnen wij voor u aan de slag.

Bedrijfsgegevens

Contactpersoon