U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Toelichting op brieven
Over Facturatie



Betalingsherinnering

U ontvangt deze brief als wij uw betaling niet op tijd hebben ontvangen. Onze betalingstermijn is 14 dagen. Bij te late betalingen brengen wij incassokosten in rekening als uw betaling na een herinnering nog niet is ontvangen.

Aanmaning

U ontvangt deze brief als wij uw betaling na een herinneringsbrief niet op tijd hebben ontvangen. Onze betalingstermijn is 14 dagen. Bij te late betalingen brengen wij incassokosten in rekening. Altijd juist en op tijd betalen? Kies dan voor automatische incasso.

Machtigingsgegevens automatische incasso onjuist

Als u deze brief krijgt, betekent dit dat uw automatisch incasso niet goed geregistreerd staat bij uw bank. Neem contact op met uw bank en controleer bij uw bank hoe u de registratie kunt activeren. Bevestig de automatische incasso bij ons. Heeft u bevestiging van de registratie ontvangen van uw bank? Neem dan contact op met onze Klantenservice om de automatische incasso te activeren.

Factuur in verband met energieafname zonder contract

U heeft energie gebruikt zonder dat bij ons een energieleverancier bekend is. Dit betekent dat u voor de periode geen overeenkomst met ons had. Die kosten brengen wij nu alsnog bij u in rekening. Let op! Zorg ervoor dat u zich aanmeldt bij een energieleverancier en controleer of u van ons een overeenkomst heeft ontvangen.

Voorkom afsluiting (het beƫindigen van transport van energie)

Na een aantal herinneringen geven wij u met deze brief een laatste kans om te betalen. Ontvangen wij geen betaling van u? Dan moeten wij afsluiten.