Deel uw verduurzamingsplannen
tijdig met ons

Deel uw verduurzamingsplannen in een vroegtijdig stadium met ons. Uw plannen geven ons een beter beeld van uw toekomstige elektriciteitsbehoefte. Hierdoor zien wij potentiële knelpunten in het elektriciteitsnet eerder aankomen. En kunnen we tijdig en nauwkeuriger investeren in het elektriciteitsnet.

Uw verduurzamingsplannen geven ons inzicht in uw toekomstige elektriciteitsbehoefte. Wij combineren uw plannen met onze verwachtingen en investeringsplannen voor het toekomstige energiesysteem op uw bedrijventerrein. Als wij in de toekomst onvoldoende ruimte op het elektriciteitsnet van uw bedrijventerrein voorzien, plannen wij een investering in het lokale elektriciteitsnet. Daarna bereiden we het projectmatig voor en voeren we het uit. Zo maken we het elektriciteitsnet geschikt voor uw toekomstige elektriciteitsbehoefte. Als wij niet tijdig op de hoogte zijn van uw verduurzamingsplannen, kunnen we de elektriciteitsvraag die er uit voortvloeit niet meenemen in onze investeringsplannen.

Infographic over netcapaciteit

Deel uw plannen tijdig met ons

Ook als uw plannen nog niet volledig zijn, worden wij graag betrokken. Want het delen van uw ambities of een eerste oriƫntatie zijn ook van waarde. Geef in een e-mail aan via welk telefoonnummer we u kunnen bereiken om uw ambities of plannen door te spreken. Ons Account Expert Team neemt dan contact met u op.

Mail ons voor een afspraak