U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Communicatie
in de wijk

DE MENUKAART COMMUNICATIE VOOR DE WIJKAANPAK

Wanneer een project tot uitvoering komt in een buurt of wijk betekent dit dat bewoners te maken krijgen met meerdere partijen. Denk bijvoorbeeld aan de gemeente die gaat communiceren met bewoners in de buurt over fasering en scope, woningcorporaties die plannen delen met, of een warmtebedrijf dat aan de slag wil met een warmtenet. In bijna alle gevallen zal Stedin ook aan het werk gaan in de wijk, en zal Stedin met bewoners in contact treden.

De menukaart communicatie heeft als doel om aan de voorkant van een project inzicht te geven welke werkzaamheden Stedin gaat uitvoeren en wat dit betekent voor bewoners. Stedin biedt kant en klare informatie die gebundeld of ingebed kan worden in communicatie die verzorgd wordt door de gemeente.

Denk aan het delen van een (digitale) folder bij een (virtuele) bewonersbijeenkomst, een informatiepakket in een modelwoning, artikelen in een nieuwsbrief van de gemeente, een poster in een huis- aan huisblad, etc.

Het gaat dus niet om communicatie rondom het maken van een afspraak over een verzwaring, een melding over een specifieke periode waarop er geen elektriciteit is.

Interesse in de Menukaart Communicatie. Neem dan contact op met een Stedin accountmanager.