U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Veiligheid
in uw bedrijf

Wij geven hoge prioriteit aan veiligheid. Het energietransport via onze netten moet immers veilig zijn om storingen en ongelukken te voorkomen én om onze klanten altijd van energie te voorzien. Ook in uw bedrijf of organisatie kunt u bijdragen aan het voorkomen van incidenten. Zo zorgen we er samen voor dat energie veilig en betrouwbaar is voor iedereen.

Graafschade voorkomen

Bij graafwerk ontstaan jaarlijks zo’n 40.000 breuken en lekkages. Hier komen bijna altijd storingen uit voort, waardoor huishoudens en bedrijven zonder gas en/of elektriciteit komen te zitten. Door gravers van informatie te voorzien over de kabels en leidingen, helpen we dit te voorkomen.


Aanpak
energiefraude

Dagelijks zijn er 3 tot 4 branden met illegale stroomafname als oorzaak. Vooral wietplantages zorgen voor bijzonder onveilige situaties voor omwonenden. Stedin is alert en werkt actief samen met gemeenten, onroerend-goedeigenaren en politie bij het opsporen van energiefraude. Tips uit het veld zijn daarbij essentieel.

Grootschalige gassanering

Om de veiligheid van het gasnet te borgen, vervangen we verouderde gasleidingen. Zo blijven onze gasnetten veilig en onverminderd zeker van levering.