U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

De gasaansluiting verwijderen
In 5 stappen

 1. Voor het definitief laten verwijderen van de gasaansluiting vraagt u een opdracht aan via de landelijke website www.mijnaansluiting.nl. U ontvangt voor het verwijderen van de gasaansluiting in een laagbouwwoning geen offerte. Bij het bevestigen van de aanvraag kunt u de opdrachtbevestiging downloaden. Hierin staat belangrijke informatie voor u.

   

  In sommige gevallen moeten wij extra werkzaamheden verrichten, dan krijgt u van ons wel een offerte. Dit is ook het geval als u met uw woning of bedrijfspand in hoogbouw bent gevestigd (flat/appartement). Na goedkeuring van de offerte krijgt u de opdrachtbevestiging. Het verwijderen van de gasaansluiting is tijdelijk gratis. 

   

  Let op: Als u niet de eigenaar van het pand/perceel bent, adviseren wij u het verwijderen van de gasaansluiting af te stemmen met de eigenaar. Dit om mogelijke problemen bij verhuizing te voorkomen.

 2. Wij nemen binnen twee weken contact met u op om de definitieve uitvoeringsdatum met u te bespreken.

 3. U heeft na het verwijderen van de gasaansluiting geen leveringscontract meer nodig met een energieleverancier. Zeg uw contract op. De einddatum van uw contract moet de dag zijn waarop uw gasaansluiting wordt verwijderd.

 4. Om de kabels/leidingen te verwijderen, moet u de grond waarin gewerkt wordt vrij (laten) maken van niet-opneembare bestrating (zoals stelconplaten en beton), grind, beplanting en overige obstakels. Eventueel vervuilde grond moet u zelf verwijderen. U moet zelf eventueel niet-opneembare bestrating en sierbestrating na onze werkzaamheden terugplaatsen.

 5. Wij voeren de werkzaamheden uit

  Op de afgesproken datum voeren wij de werkzaamheden uit. Soms schakelen we hier een aannemer voor in.

   

  In deze filmpjes ziet u welke werkzaamheden we doen bij het verwijderen van een gasaansluiting.