U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Het is op dit moment erg druk bij onze Klantenservice. Daarom kan de wachttijd langer zijn dan u van ons gewend bent, ook op WhatsApp. Misschien staat het antwoord op uw vraag tussen onze veelgestelde vragen. Excuses voor het ongemak.

VEELGESTELDE
VRAGEN

Moet een ziekenhuis, school of bedrijf dat een groot dak beschikbaar heeft en van plan was een aanvraag in te dienen, daar nu voorlopig maar mee wachten?

Scholen en kleinere bedrijfspanden hebben typisch een aansluiting van 3x80 Ampère en vallen niet onder de congestie. Zij kunnen gewoon doorgaan met zonnepanelen plaatsen.

Grotere bedrijfspanden en ziekenhuizen kunnen geen transportcapaciteit krijgen voor teruglevering op het net. Zij vallen onder de aansluitcategorie groter dan 3x80 Ampère. Alleen als deze panden op geen enkel moment in de tijd terugleveren, aan het net dus alle opgewekte energie gelijk gebruiken, kunnen zij zonnepalen plaatsen.

Gerelateerde vragen