Waarschuwing

Werkzaamheden tijdens coronavirus

Wij nemen voorzorgsmaatregelen bij onze werkzaamheden, zie ons nieuwsbericht

SLIMME METER
ZELF AANVRAGEN


de slimme meter zelf aanvragen?

Op dit moment plaatsen wij wijk voor wijk bij al onze kleinverbruikklanten gratis de slimme meter. U krijgt vanzelf een brief van ons wanneer u aan de beurt bent. Om twee redenen wilt u misschien zelf een slimme elektriciteits- en gasmeter aanvragen.

  • U wilt niet wachten tot wij u de slimme meter gratis aanbieden. Bijvoorbeeld omdat u zonnepanelen neemt. 
  • De slimme meter in uw woning is niet geplaatst op het moment dat wij in uw wijk aan de slag waren. Bijvoorbeeld omdat u niet thuis was tijdens ons bezoek of omdat de vorige bewoner de slimme meter heeft geweigerd. 

Wilt u de slimme meter zelf aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op voor het maken van een afspraak.

 

Slimme meter aanvraagformulier

;
Waarschuwing icoon

Bij deze postcode en huisnummer is geen elektriciteitsaansluiting van Stedin gevonden.

Kijk op www.eancodeboek.nl wie uw netbeheerder is. Denkt u dat Stedin wel uw netbeheerder is, neem dan contact op met onze klantenservice.


Persoonlijke gegevens

Nederlands nummer waarop u overdag bereikbaar bent.

Aansluiting(en)

Waarschuwing icoon

Zoek de EAN-codes van uw aansluiting(en) op www.eancodeboek.nl. Let op: uw EAN-codes staan links in de zoekresultaten onder de naam 'EAN code aansluiting'. De EAN-codes vindt u ook terug op de jaarnota van uw energieleverancier.

Waarschuwing icoon

Uw EAN-codes zijn ingevuld op basis van onze gegevens. De EAN-codes vindt u ook terug op de jaarnota van uw energieleverancier.

Waarschuwing icoon

U kunt enkel een slimme meter voor uw elektriciteitsmeter aanvragen.