U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Wij plaatsen bij alle kleinverbruikklanten de slimme meter. Het grootste gedeelte van onze klanten heeft hiervoor al een aanbod gehad. Het is ook mogelijk om zelf een slimme elektriciteits- en gasmeter aan te vragen.Wilt u de slimme meter zelf aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in. U ontvangt vervolgens een brief waarmee u een afspraak met ons kunt maken.

Momenteel ontvangen wij ontzettend veel aanvragen voor de slimme meter. Hierdoor is het helaas niet altijd mogelijk om voor 1 juli 2021 een afspraak met ons in te plannen. Heeft u een contract voor dubbeltarief? Uw energieleverancier rekent vanaf 1 juli enkeltarief met u af. Vanaf het moment dat u een slimme meter heeft, kunt u bij uw energieleverancier uw contract weer laten omzetten naar piek- en daltarief.

In sommige gevallen kunnen wij de slimme meter(s) helaas niet bij u plaatsen. Wanneer dit het geval is brengen wij u per e-mail op de hoogte.