Slimme meter
zelf aanvragen


Wij vervangen traditionele energiemeters door een slimme meter. De meeste klanten hebben hiervoor al een aanbod gehad. Heeft u dit aanbod eerder geweigerd? Of heeft de vorige bewoner de slimme meter geweigerd? Dan kunt u de slimme meter alsnog aanvragen.

Let op: heeft u al een slimme meter en geeft deze geen meterstanden meer door aan uw energieleverancier? Vraag dan niet opnieuw een slimme meter aan. Neem in dat geval contact op met onze klantenservice.

Slimme meter voor één adres aanvragen

Wilt u de slimme meter aanvragen voor uw woning of kleinzakelijke onderneming? Vul dan onderstaand formulier in. Let op: als u inwoner van Zeeland bent regelt u de aanvraag niet hieronder maar vraagt u de slimme meter aan via onze klantenservice.  

U ontvangt binnen twee weken na uw aanvraag een brief waarmee u een afspraak met ons kunt maken. In sommige complexe gevallen kunnen wij de slimme meter(s) helaas niet bij u plaatsen. Wanneer dit het geval is dan laten wij dat in een e-mail aan u weten.

Slimme meter voor meerdere adressen aanvragen

Om uw aanvraag voor meerdere slimme meters in behandeling te kunnen nemen, hebben wij informatie nodig over de aansluitingen.

Na ontvangst van het door u ingevulde formulier krijgt u binnen twee weken van ons bericht. Daarin leest u op welke locaties wij de slimme meters kunnen plaatsen. In deze e-mail lichten wij ook de vervolgstappen toe.