Objecten in de
openbare ruimte
aanvragen


Verlichte woning tijdens schemering

Stedin zorgt er graag voor dat u uw objecten in de openbare ruimte kunt realiseren of aanpassen. Om reizigers actuele informatie te geven over hun vervoer, voor bewegwijzering, reclameabri’s, GSM sites en OVL-kasten. Deze informatie is steeds vanzelfsprekender in het straatbeeld.

Wat doet
Stedin voor u?

Stedin kan u adviseren over de mogelijkheden, stemt met u af, legt de aansluitingen voor u aan of zorgt voor de aanpassing die u wenst.

 • Advies en informatie over soorten aansluitingen
 • Offerte binnen 10 dagen
 • Uitvoering van de werkzaamheden

Een object in de openbare ruimte aanvragen
in vijf stappen

 1. U vraagt een offerte voor een nieuwe aansluiting, het los/vastnemen, verplaatsen of verwijderen van een aansluiting aan via www.mijnaansluiting.nl.

  Let op: Er is geen optie in www.mijnaansluiting.nl voor los/ vastnemen. U kunt dit benoemen in het opmerkingenveld. Om onduidelijkheid in het aanvraagproces te voorkomen, raden wij u aan bij Artikel 1-aansluitingen in het opmerkingenveld de term ‘Artikel 1’ te vermelden.

  Naar Mijn Aansluiting

 2. Binnen 10 dagen na uw aanvraag ontvangt u onze offerte. Als wij nog vragen hebben over uw aanvraag, nemen wij voor die tijd contact met u op. U geeft akkoord op de werkzaamheden via ondertekening van ons opdrachtformulier. Daarna ontvangt u onze opdrachtbevestiging.

 3. Denk hierbij ook aan vergunningen en bodemonderzoeken. Hierna nemen wij (of onze aannemer) contact met u op over de planning.

 4. Valt de aansluiting onder de A1 aansluiting voorwaarden? Dan kiest u een meetverantwoordelijke. Als de aansluiting een normale kleinverbruik aansluiting is, kies dan een energieleverancier.


  Bekijk het verschil

 5. Op de afgesproken datum voeren wij de werkzaamheden voor u uit. Soms schakelen wij hier ook een aannemer voor in.