U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Werkzaamheden tijdens coronavirus
Wij nemen voorzorgsmaatregelen bij onze werkzaamheden, zie ons nieuwsbericht

OBJECTEN IN DE
OPENBARE RUIMTE
AANVRAGEN


Verlichte woning tijdens schemering

Stedin zorgt er graag voor dat u uw objecten in de openbare ruimte kunt realiseren of aanpassen. Om reizigers actuele informatie te geven over hun vervoer, voor bewegwijzering, reclameabri’s, GSM sites en OVL-kasten. Deze informatie is steeds vanzelfsprekender in het straatbeeld.

WAT DOET
STEDIN VOOR U?

Stedin kan u adviseren over de mogelijkheden, stemt met u af, legt de aansluitingen voor u aan of zorgt voor de aanpassing die u wenst.

 • Advies en informatie over soorten aansluitingen
 • Offerte binnen 10 dagen
 • Uitvoering van de werkzaamheden

Een object in de openbare ruimte aanvragen
in vijf stappen

 1. U vraagt een offerte voor een nieuwe aansluiting, het los/vastnemen, verplaatsen of verwijderen van een aansluiting aan via www.mijnaansluiting.nl.

  Let op: Er is geen optie in www.mijnaansluiting.nl voor los/ vastnemen. U kunt dit benoemen in het opmerkingenveld. Om onduidelijkheid in het aanvraagproces te voorkomen, raden wij u aan bij Artikel 1-aansluitingen in het opmerkingenveld de term ‘Artikel 1’ te vermelden.

  Naar Mijn Aansluiting

 2. Binnen 10 dagen na uw aanvraag ontvangt u onze offerte. Als wij nog vragen hebben over uw aanvraag, nemen wij voor die tijd contact met u op. U geeft akkoord op de werkzaamheden via ondertekening van ons opdrachtformulier. Daarna ontvangt u onze opdrachtbevestiging.

 3. Denk hierbij ook aan vergunningen en bodemonderzoeken. Hierna nemen wij (of onze aannemer) contact met u op over de planning.

 4. Valt de aansluiting onder de A1 aansluiting voorwaarden? Dan kiest u een meetverantwoordelijke. Als de aansluiting een normale kleinverbruik aansluiting is, kies dan een energieleverancier.


  Bekijk het verschil

 5. Op de afgesproken datum voeren wij de werkzaamheden voor u uit. Soms schakelen wij hier ook een aannemer voor in.