U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Kenniscentrum Duurzame Opwek

Stel uw vraag via ons contactformulier.

AANVRAAGFORMULIER
TRANSPORTINDICATIE SCE

Voor het indienen van een SCE-regeling bij de Rijksdienst Voor Ondernemen (RVO) heeft u een transportindicatie van uw netbeheerder nodig.

Aanvragen transportindicatie
Een transportindicatie vraagt u aan via het formulier hieronder. Voor de SCE kan dat vanaf 4 maart 2021. Enkele minuten na uw aanvraag ontvangt u de transportindicatie als pdf-document in uw e-mail.

Let op! 
Een transportindicatie geeft geen garantie voor de gevraagde terugleverhoeveelheid. Er wordt geen netcapaciteit voor u gereserveerd. Op onze  transportcapaciteitskaarten kunt u zien waar we beperkte/geen netcapaciteit beschikbaar hebben en vindt u ook informatie per gebied. In een oranje gebied geven wij wel een transportindicatie af, in rood gebied geven wij géén transportindicatie af.  NB Wilt u in een congestiegebied alle opwek benutten voor eigen gebruik en niets terugleveren aan het net? Neem dan contact met ons op via kdo@stedin.net.

Contactgegevens aanvrager