Welkom bij de
VerduurzamingsScan

De VerduurzamingsScan is opgebouwd uit drie stappen: 

  • Capaciteitsprognose: een vragenlijst die ons inzicht geeft in de veranderende energiebehoefte van uw bedrijf. Het invullen van de vragenlijst duurt ca. 15 minuten.
  • Aansluitcheck: wij controleren op basis van uw capaciteitsprognose wat de impact van uw plannen is op de huidige aansluiting of afname-/terugleverovereenkomst.
  • Kostenindicatie: via onze rekentool krijgt u een indicatie van de kosten die met een eventuele aanpassing gepaard gaan. 

Kies de grootte van uw aansluiting

Om te beginnen geeft u hieronder aan, hoe groot de elektriciteitsaansluiting van uw bedrijf nu is. Dat bepaalt de wijze waarop u de capaciteitsprognose kunt doorlopen. Krijgt u facturen van Stedin? Dan heeft u een grootzakelijke aansluiting (> 3 x 80 Ampère). Krijgt u die niet? Dan heeft u een kleinzakelijke aansluiting (≤ 3x80 Ampère) en staan de kosten voor netbeheer op de rekening van de energieleverancier. 

Is uw aansluiting > 3x80 Ampère?

U vult de vragenlijst eenvoudig online in via de capaciteitsprognose in Mijn Stedin Zakelijk. Heeft u nog geen account? Deze vraagt u hier aan. Binnen 1 werkdag ontvangt u per e-mail inloggegevens.

Spreekt u liever een medewerker? Vul dan het contactformulier in. Wij bellen u zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen vijf werkdagen om de vragenlijst samen door te lopen.

Is uw aansluiting ≤ 3x80 Ampère?

U neemt de capaciteitsprognose telefonisch door met een van onze medewerkers. 

Nadat u het contactformulier hebt ingevuld wordt u zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen vijf werkdagen door ons gebeld.


De verduurzamingsscan later doen

Heeft uw bedrijf plannen die impact hebben op de huidige energiebehoefte, maar heeft u nu geen tijd om de VerduurzamingsScan te doen? Geen probleem. Laat uw contactgegevens achter, dan sturen we u binnenkort een herinnering.

Ik heb nu geen tijd. Stuur me een herinnering