U gaat uw huidige woning verbouwen. Mogelijk heeft u een andere energie-aansluiting nodig of op een andere plek. Ook kunnen we uw huisaansluiting tijdelijk omzetten naar een bouwaansluiting, uw aansluiting tijdelijk afsluiten of definitief weghalen. Alles, om uw verbouwing zo goed mogelijk te laten verlopen.

Verlichte woning met de bewoonster in de deuropening

Aansluiting verlichten

Heeft uw huidige aansluiting een hogere capaciteit dan u straks nodig heeft? Dan kunnen wij de capaciteit verlagen.

Warmtepomp bij een woonhuis

Aansluiting verzwaren

Is de aansluiting niet zwaar genoeg voor het nieuwe vermogen dat u nodig heeft?  Dan verhogen wij de capaciteit.

Man zit op de bank

Aansluiting verplaatsen

Komt na de verbouwing uw meterkast op een andere plaats? Dan kunnen we de aansluiting verplaatsen.

Benieuwd naar de status van uw aanvraag?

Inloggen portal

Bereikbaarheid
kabels en leidingen

Gaat u binnenkort uw pand verbouwen, renoveren of isoleren? Dat is een goed plan! Houd er wel rekening mee dat leidingen, kabels en meetapparatuur van water, gas en elektriciteit bereikbaar en onbeschadigd moeten blijven.

Aansluiting tijdelijk afsluiten

Heeft u tijdens de verbouwing tijdelijk geen stroom en/of gas nodig? U kunt de aansluiting dan tijdelijk afsluiten. Vraag tijdelijke afsluiting bij ons aan.


Tijdelijk afsluiten

Aansluiting verwijderen

Gaat u uw woning zonder aardgas verwarmen en op inductie koken? Of heeft u na sloop van een woning geen elektra aansluiting meer nodig? Wij verwijderen de aansluiting.

Aansluiting verwijderen

Zelf energie opwekken

Een verbouwing kan een mooi moment zijn om uw huis beter te isoleren en zelf energie te gaan opwekken. Wij vertellen u graag waar u rekening mee moet houden.

Energie opwekken

Tijdelijke bouwaansluiting

Heeft u tijdens het verbouwen een tijdelijke elektriciteitsaansluiting nodig in een wind- en waterdichte kast? We kunnen de huisaansluiting tijdelijk omzetten naar een bouwaansluiting.

Bouwaansluiting aanvragen

Voorwaarden
& richtlijnen

De voorwaarden van een nieuwe aansluiting, de algemene voorwaarden die van toepassing zijn, de richtlijnen van een meterkast en andere richtlijnen die gelden, vindt u terug in ons overzicht.