U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Problemen met versturen van bijlagen in formulieren
Wilt u via een van onze formulieren op de website een bijlage meesturen? Dan lijkt het voor u alsof het formulier niet verzonden wordt. Wij ontvangen het echter wel. Onze excuses voor het ongemak, we werken aan een oplossing.

U gaat uw huidige woning verbouwen. Mogelijk heeft u een andere energie-aansluiting nodig of op een andere plek. Ook kunnen we uw huisaansluiting tijdelijk omzetten naar een bouwaansluiting, uw aansluiting tijdelijk afsluiten of definitief weghalen. Alles, om uw verbouwing zo goed mogelijk te laten verlopen.

AANSLUITING VERLICHTEN

Heeft uw huidige aansluiting een hogere capaciteit dan u straks nodig heeft? Dan kunnen wij de capaciteit verlagen.

AANSLUITING VERZWAREN

Is de aansluiting niet zwaar genoeg voor het nieuwe vermogen dat u nodig heeft?  Dan verhogen wij de capaciteit.

AANSLUITING VERPLAATSEN

Komt na de verbouwing uw meterkast op een andere plaats? Dan kunnen we de aansluiting verplaatsen.

BENIEUWD NAAR DE STATUS VAN UW AANVRAAG?

Inloggen portal

AANSLUITING TIJDELIJK AFSLUITEN

Heeft u tijdens de verbouwing tijdelijk geen stroom en/of gas nodig? U kunt de aansluiting dan tijdelijk afsluiten. Vraag tijdelijke afsluiting bij ons aan.


Tijdelijk afsluiten

AANSLUITING VERWIJDEREN

Gaat u uw woning zonder aardgas verwarmen en op inductie koken? Of heeft u na sloop van een woning geen elektra aansluiting meer nodig? Wij verwijderen de aansluiting.

Aansluiting verwijderen

ZELF
ENERGIE OPWEKKEN

Een verbouwing kan een mooi moment zijn om uw huis beter te isoleren en zelf energie te gaan opwekken. Wij vertellen u graag waar u rekening mee moet houden.


Energie opwekken

TIJDELIJKE BOUWAANSLUITING

Heeft u tijdens het verbouwen een tijdelijke elektriciteitsaansluiting nodig in een wind- en waterdichte kast? We kunnen de huisaansluiting tijdelijk omzetten naar een bouwaansluiting.Bouwaansluiting aanvragen

VOORWAARDEN
& RiCHTLIJNEN

De voorwaarden van een nieuwe aansluiting, de algemene voorwaarden die van toepassing zijn, de richtlijnen van een meterkast en andere richtlijnen die gelden, vindt u terug in ons overzicht.