Werkzaamheden tijdens coronavirus
Wij nemen voorzorgsmaatregelen bij onze werkzaamheden, zie ons nieuwsbericht

ZELF OF SAMEN OPWEKKEN

Als u zelf energie gaat opwekken, kunt u flink besparen op energiekosten. Dit kan met zonnepanelen, maar bijvoorbeeld ook met een kleine windturbine. Zo draagt u ook zelf bij aan een beter milieu. Maar ook als u geen eigen dak heeft of als het dak niet geschikt is, zijn er mogelijkheden om samen met anderen energie op te wekken. 

Energie opwekken

ZELF ENERGIE OPWEKKEN

Zelf opgewekte energie kunt u verbruiken, maar ook -als u meer opwekt dan u verbruikt- terugleveren aan het energienet. Het is dan wel belangrijk dat u uw zonnepanelen registreert. De slimme meter kan uw teruglevering juist registreren. Meer informatie over de slimme meter.


Samen energie opwekken

SAMEN ENERGIE OPWEKKEN

Heeft u zelf geen geschikt dak voor zonnepanelen? Samen met anderen energie opwekken kan dan uitkomst bieden, bijvoorbeeld op een dak van een school of bedrijfspand. Als u een collectief  met elkaar start, kunt u ook gebruik maken van subsidie. 


VOORWAARDEN
& RiCHTLIJNEN

De voorwaarden van een nieuwe aansluiting, de algemene voorwaarden die van toepassing zijn, de richtlijnen van een meterkast en andere richtlijnen die gelden, vindt u terug in ons overzicht.