U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Bent u nieuwsgierig naar hoe de resultaten van het Openingsbod er uit zien? Deze pagina bevat een overzicht van de resultaten van het Openingsbod, die voor verschillende doeleinden en door verschillende doelgroepen gebruikt kunnen worden.

algemene 
inzichten

Volgens het Openingsbod is er niet één oplossing voor een aardgasvrije warmtevoorziening. De uitkomsten voor de robuuste buurten in het verzorgingsgebied van Stedin, Enduris en Capturamgebied variëren: warmtenetten, all-electric en duurzaam gas komen allen voor. Deze buurten bevinden zich geografisch verspreid over ons gehele verzorgingsgebied. Uit de resultaten stellen we het volgende:

  • Buurten met uitkomst HT-warmtenet zijn vooral stedelijke buurten met hoge bebouwingsdichtheid.
  • Buurten met uitkomst LT-warmtenet komen slechts in beperkte mate voor.
  • Buurten met uitkomst all-electric zijn met name buurten met bebouwing vanaf het jaar 2000 en met matige bebouwingsdichtheid.
  • Buurten met uitkomst duurzaam gas/hybride zijn overwegend landelijke buurten met lage bebouwingsdichtheid.Openen in nieuw venster

RESULTATEN
OP BUURTNIVEAU

Het Openingsbod biedt de mogelijkheid om stap voor stap waardevolle inzichten te ontdekken en te begrijpen. Dit kan op verschillende ruimtelijke niveaus, van buurt- tot gemeenteniveau. Daarnaast bevat het Openingsbod achterliggende informatie die helpt bij de onderbouwing van het resultaat.

Inloggen in het Openingsbod

De kaart hieronder geeft weer hoe het Openingsbod er uit ziet. De gegevens uit dit voorbeeld zijn voor het hele Stedin, Enduris en Westland Infra gebied. Onder de kaart zit een knop waarmee u zelf kunt inloggen om de resultaten van uw gemeente te bekijken. Heeft u nog geen login, neem dan contact op met uw Gebiedsregisseur of Accountmanager.

 

Naar de tool

 

Achtergrondrapportage Openingsbod

De achtergrondrapportage biedt inzicht in de methode en uitgangspunten die gehanteerd zijn om te komen tot deze resultaten.

Download achtergrondrapportage

Contact

Wilt u met Stedin in gesprek? Neem contact op met uw contactpersoon.
Contactpersoon Stedin 

Wilt u met Enduris in gesprek? Neem contact op met uw contactpersoon.
Contactpersoon Enduris