U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

kansen inzichtelijk 
maken

Netwerksimulatie

In de warmtetransitie zijn veel keuzemomenten. Niet alles is op voorhand duidelijk. Slimme keuzes maken en ruimte laten als de oplossing nog niet zeker is, is belangrijk. We helpen u hierbij voor zowel de TVW, de WUP als voor individuele transitiepaden. Zo bieden we voor de verdere uitwerking van plannen naast Open Data ook de Gebiedsanalysetool en het Openingsbod.

Slim starten met openingsbod

Het Openingsbod helpt gemeenten te starten met de warmtetransitie. Wat zijn de meest robuuste buurten in de gemeente waar keuzes voor warmteoplossingen het meest voor de hand liggen?

Volgordelijkheid bepalen

Wat voor het ene gebouw in de wijk de beste warmteoplossing is, hoeft dat niet voor het andere pand te zijn. Als u aan de slag gaat met de wijkaanpak, geeft onze Gebiedsanalysetool inzicht: waar liggen kansen om de volgordelijkheid van de transitie te bepalen.

Keuzes vergemakkelijken

Onze gegevens over het standaard jaarverbruik in ons verzorgingsgebied, planningen voor plaatsing van slimme meters en liggingsdata van gasleidingen en elektriciteitskabels. Voorbeelden van Open Data die wij beschikbaar stellen en die u helpen uw keuzes te maken.