Het is heel vervelend als u geen stroom heeft. Gelukkig komt dit maar af en toe voor. 99,9% van het jaar heeft u stroom. Is dit niet het geval? Meestal werken we dan aan ons elektriciteitsnet. Dat doen we om het net veilig en betrouwbaar te houden. Graag bezorgen we u zo weinig mogelijk overlast. Daarom kondigen we onze werkzaamheden aan. En met onze tips bereidt u zich goed voor op een tijdje zonder stroom.

Regelmatig voeren we onderhoud uit aan ons elektriciteitsnet. Met dit onderhoud voorkomen we een onveilige situatie. Ook is de kans op een onverwachte storing veel kleiner. Een onverwachte storing leidt voor u tot veel overlast; het kan een storing veroorzaken aan uw elektrische apparatuur en voor het duurzaam oplossen ervan moeten we mogelijk meerdere keren uw elektriciteitsvoorziening onderbreken. Bekijk hieronder waarom onderhoud aan ons net voor u belangrijk is.

0:02 / 1:00

Geen stroom in huis

In en om het huis aan de slag, maar even geen stroom? Bereid u voor met onze tips.

Geen stroom op uw bedrijfslocatie

Zaken doen zonder stroom, hoe werkt dat? Met onze tips bent u goed voorbereid.

Een onverwachte netstoring

Soms hebben we onverwachts een storing in ons elektriciteitsnet. Is dat bij u het geval? Bekijk daarvoor ons storingsoverzicht.

Een storing in uw meterkast

Een storing in uw meterkast kan ervoor zorgen dat u geen stroom heeft. Doorloop ons stappenplan en los het direct zelf op.