U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Het is op dit moment druk op onze klantenservice. Hierdoor zijn de wachttijden langer dan u van ons gewend bent. U kunt ons ook bereiken via WhatsApp. Of uw vraag opzoeken op onze website. Excuses voor het ongemak. 

VEELGESTELDE
VRAGEN

Waarom moet er iets aan mijn gasaansluiting gebeuren?

Onderzocht is of het mogelijk was om de gasleidingen af te sluiten en in de grond te laten liggen. Uit dit onderzoek is gebleken dat dit zorgt voor onduidelijke en mogelijk onveilige situaties. Na verloop van tijd is de kennis over deze leidingen niet meer aanwezig (bijvoorbeeld na verhuizing), waardoor er problemen kunnen ontstaan bij het uitvoeren van werkzaamheden in de woning of in de grond. Er kan dan een gasleiding die nog onder druk staat, worden geraakt. Alle netbeheerders hebben daarom met elkaar afgesproken een permanente aanwezigheid van afgesloten gasleidingen niet meer toe te staan. Toen wij de gasaansluiting tijdelijk hebben afgesloten, is afgesproken dat dit voor maximaal een jaar mogelijk is.

Gerelateerde vragen