PLAATSING SLIMME METERS

INFORMATIE OVER DE SLIMME METER

In 2020 moet op alle adressen in Nederland een slimme meter aangeboden zijn, dat heeft Europese regelgeving bepaald. Onze monteurs plaatsen de slimme meters postcode voor postcode. Ook in uw gemeente. Volledige en betrouwbare informatie over slimme meters vinden wij belangrijk. Bekijk hier hoe wij inwoners informeren.

Zelf op zoek naar materialen? Download dan onze toolkit met onze presentatie, social media berichten, rechtenvrije beelden, advertentie en poster. Handig voor communicatiemedewerkers, energiecollectieven en bewonersverenigingen. Zo geven we samen invulling aan uw duurzaamheidsambities!

Download de toolkit

De monteur installeert de slimme meter

VOORDELEN VOOR UW GEMEENTE OF CORPORATIE

Plaatsing van slimme meters bij huishoudens en kleinzakelijke klanten heeft voor u de volgende voordelen:

  • Verminderen CO2-uitstoot door beter en frequenter inzicht in het energieverbruik.
  • Sneller storingen oplossen door inzicht in de locatie van storing (netbeheerders- of klantgedeelte).
  • Bewoners of huurders ondersteunen bij het verlagen van hun energiekosten. En voorbereiden op veranderingen in de energiewereld, zoals zelf energie opwekken.

Samen met Stedin willen we het aardgasverbruik op het eiland en daarmee de CO2-uitstoot verminderen. Ik verwacht dat het gebruik van de slimme meters bijdraagt aan meer inzicht in het energieverbruik bij onze inwoners. Zo werken we samen aan een duurzame toekomst, een beter klimaat en een energieneutraal Goeree-Overflakkee in 2020!

Arend-Jan van der Vlugt Wethouder gemeente Goeree-Overflakkee

OOK SLIM SAMENWERKEN?

Goede samenwerking tussen de gemeente, woningcorporatie en Stedin is de sleutel tot succes. Zo zorgen we ervoor dat uw inwoners goed geïnformeerd zijn over de komst van onze monteurs en u de eerste stappen kunt zetten in de energietransitie.

GEBIEDSPLANNING

calendar-unknown

Bekijk hier wanneer wij de slimme meter in uw gemeente installeren.

 

Download planning

 VERSNELD AANVRAGEN

 Slimme meter - wat makkelijk

Niet wachten tot bepaalde locaties aan de beurt zijn? Vraag dan versneld een slimme meter aan. Hier zijn wel kosten aan verbonden.

Versneld aanvragen

UW PLANNEN

 tools

Renovatie- of sloopplannen bekend? En contactpersonen van niet-toegankelijke ruimtes van de gemeente (zoals pompgemalen)?

Geef het door