U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Veelgestelde
vragen

De slimme meter heeft een storing, wat kan ik doen?

Heeft u via uw leverancier of een Onafhankelijke Diensten Aanbieder te horen gekregen dat de slimme meter niet goed communiceert? Of toont uw energieverbruiksmanager geen standen meer? Dit kan betekenen dat de slimme meter een communicatiestoring heeft. Dit checkt u zelf in 'Mijn Stedin'. Geeft de meter geen standen door? Dan registreert de meter wel uw verbruik, maar door de storing kunnen wij de meterstanden niet aan de leverancier doorgeven. Hierdoor kan de leverancier aan u vragen om de standen door te geven. Wij willen de storing graag verhelpen.

Vaak lossen we een communicatiestoring op door de huidige meter te vervangen voor een ander type slimme meter. Op dit moment is dat door voorraadproblemen helaas niet mogelijk. Bekijk onze uitleg waardoor dit komt en wanneer wij verwachten weer voldoende slimme meters op voorraad te hebben om de storing aan uw meter te verhelpen. Heeft u behoefte aan meer informatie hierover dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice

Gerelateerde vragen