U gebruikt een verouderde browser en daarom werkt de website niet optimaal voor u. Om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken, raden we u aan om over te stappen naar een andere browser.

Het is op dit moment erg druk bij onze Klantenservice. Daarom kan de wachttijd langer zijn dan u van ons gewend bent, ook op WhatsApp. Misschien staat het antwoord op uw vraag tussen onze veelgestelde vragen. Excuses voor het ongemak.

VEELGESTELDE
VRAGEN

De slimme meter heeft een storing, wat kan ik doen?

Heeft u via uw leverancier of een Onafhankelijke Diensten Aanbieder te horen gekregen dat de slimme meter niet goed communiceert? Of toont uw energieverbruiksmanager geen standen meer? Dit kan betekenen dat de slimme meter een communicatiestoring heeft. Dit checkt u zelf hier. Geeft de meter geen standen door? Dan registreert de meter wel uw verbruik, maar door de storing kunnen wij de meterstanden niet aan de leverancier doorgeven. Hierdoor kan de leverancier aan u vragen om de standen door te geven. Wij willen de storing graag verhelpen. U kunt contact opnemen met onze klantenservice om een afspraak in te plannen.

Gerelateerde vragen